![]() |
kamil bey sizden daha önce bal ve polen almıştım. poleni bitiremedim dolapda, son kullanma tarihi var mıdır? bir de bal için teşekkürler tekrar rica ediyorum, ama bu aralar şehir dışında olabilirim balımı ayırsanız sonra alsam olur mu acaba? 2 kavanoz.
|
Alıntı:
Sizin için 2 kavanoz balı ayırdım. Sizden haber bekliyorum. Selamlar... |
Kamil Bey merhaba,
Uzun zamandır sizden bal almayı düşünüyorum ancak bir türlü fırsat bulamıyorum. Devam eden bir numune gönderiminiz varsa, çiçek balınızın tadına bakmak isterim. saygılarımla |
Alıntı:
|
cevabım biraz geç oldu ama çok teşekkürler kamil bey, çok lezzetli bir bal. ellerinize ve arılarınıza sağlık :)
|
Sayın Ozgurk, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kamil Bey çok teşekkür ederim, bal elime geçti. Şu an elinizde çiçek balı ve polen var mı?
|
Alıntı:
Elimde 2013 mahsülü polenim vardır. Satışım devam etmektedir. http://www.agaclar.net/forum/toprak-...atis/31115.htm |
2 kavanoz çiçek balı ve 200 gr. polen almayı planlıyorum. O zaman bayramdan sonra siparişlerimi toptan veririm. Bu arada balınız gerçekten çok güzel yedikçe daha iyi anlaşılıyor. Ben balın kalitesinden hiç anlamam ama bu baldaki yoğunluk ve boğazda hissedilen hafif yanma ve kalıcı tadı uzun zamandır hissetmemiştim bunu hatırladım.
|
Ben balınızı denemek isterim.
|
Alıntı:
|
adres bilgilerimi yolladım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025