![]() |
Alıntı:
|
Merhaba Kamil Bey,
eğer halen promosyonunuz geçerli ise benide dahil eder misiniz ? Teşekkürler |
Ben de bal siparişi verecektim promosyonunuzu da kazandım sanırım.
2 kavanoz da bal istiyorum.teşekkürler |
Alıntı:
3- hberbul |
Alıntı:
|
Kamil Bey 84 lira hesabınıza aktarıldı.
|
Alıntı:
|
Sayın ahanda ve Sayın ferhatdegirmenc, promosyon ballarınızı kavanozladım. Ancak paketi hazırlama fırsatım olmadı. İnşaallah yarın kargoya vermeye çalışacağım. Gecikme için özür dilerim.
|
Sayın ahanda ve Sayın ferhatdegirmenc, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
iyi günler;
Mümkünse 300 gr veya yarım kilo olarak rica edecektim. |
Alıntı:
|
Sayın meraklı_amatör, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Merhaba Kamil Bey,
Gönderdiğiniz bal dün elime ulaştı. Açıkça söylemek gerekirse o kadar yoruma rağmen şüphelerim vardı, fakat balı görüp tattıktan sonra daha önce tattıklarım ile karşılaştıramayacağım bir kalitede olduğunu gördüm. Böyle bir kalite ve lezzeti bize sunduğunuz için tekrardan teşekkürler . |
1 Eklenti(ler)
Bal satışım devam etmektedir. Kıristalize olan balımın bir kısmını 45 dereceyi geçmeyen ısı uygulaması ile çözdürdüm. İsteyene kıristalize olmuş haliyle de gönderebilirim.
Balın ne şekilde ısıya tabi tutulduğunu ve nasıl bir ekipman kullanıldığını aşağıdaki linkte anlattım ve resimledim. http://www.agaclar.net/forum/uzak-ba...tm#post1130641 |
Promosyon-4
Satışını yaptığım çam balından; istekte bulunan ilk 5 kişiye, ücretsiz olarak 250'şer gr bal göndermek istiyorum.
Kargo ücreti talepte bulunan agaclar.net üyelerine aittir. Lütfen, isteğinizi bu sayfa üzerinde belirtiniz. Özel mesajla istekte bulunanlar dikkate alınmayacaktır. Adreslerinizi daha sonra özel mesajla bildiriniz. |
Merhaba Kamil Bey, promosyonunuzdan yararlanabilir miyim? Teşekkürler.
|
2. Kisi olarak promosyonunuzdan faydalanabilir miyim Kamil bey. Teşekkürler.
|
Alıntı:
2- korkotibelet |
3. de ben olabilirmiyim ?şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
2- korkotibelet 3- ddmk |
1- uurdnc
2- korkotibelet 3- ddmk 4- DEno_12 Çok teşekkürler. |
Merhaba Kamil bey, bende alabilir miyim? Teşekkürler..
|
1- uurdnc
2- korkotibelet 3- ddmk 4- DEno_12 5- tekant Promosyon listesi tamamlanmıştır. İlginize teşekkür ederim. Ballarınız en geç pazartesi günü kargoya verilecektir. Adres bilgilerini göndermeyenler adres bilginizi gönderiniz. |
1- uurdnc
2- korkotibelet 3- ddmk 4- DEno_12 5- tekant Promosyon balları kargoya verdim. Afiyet olsun. |
Kargo geldi çok teşekkür ederim. Balın aroması çok güzel. Birazcık boğaz yakıyor o da çam balı olduğu için dedim. Ama gerçek bal olduğu her yerinden belli :) ellerinize sağlık
|
Ben de bugün tadına bakabildim. Bal gerçekten çok güzel. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :) Kamil Bey'e çok teşekkürler.
|
Promosyon-5
Satışını yaptığım çam balından; istekte bulunan ilk 5 kişiye, ücretsiz olarak 250'şer gr bal göndermek istiyorum. Kargo ücreti talepte bulunan agaclar.net üyelerine aittir. Bu bir reklam çalışmasıdır:) Balın daha fazla kişi tarafından tadılmasını istiyorum. Lütfen, isteğinizi bu sayfa üzerinde belirtiniz. Özel mesajla istekte bulunanlar dikkate alınmayacaktır. Adreslerinizi daha sonra özel mesajla bildiriniz. |
Alıntı:
Kendi aldığım güzeldi birde bedava olanın tadına bakmak isterim. Adresimi kayıtlı değilse göndereyim. Bu arada yeni sezon çam balı satışına nezaman başlıyorsunuz. iyi günler dileklerimle. |
Alıntı:
Yeni sezon çam balı satışı Eylül ayı başını bulur. |
Bende rica edim.
|
Alıntı:
2- ardacan2000 |
merhaba Kamil bey,
polen ararken sayfayı gördüm. mümkünse bende promosyon bal istiyorum ve polen satın almak istiyorum.. |
Alıntı:
2- ardacan2000 3- o_guzel Sayın Guzel, polen miktarını bildiriniz. |
1- meraklı_amatör
2- ardacan2000 3- o_guzel Promosyon ballarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun. |
sn. Kamil bey kargo elime ulaştı..
çok teşekkürler.. |
Kamil Bey hediyeniz elime ulaştı, teşekkür ederim.
|
4.cü de ben olabilir miyim acaba? :)
|
Alıntı:
Bir kişi daha olursa promosyon tamamlanacak. Son talihli bekleniyor. |
Alıntı:
|
Sayın Ayhan Dukel, 2X1400gr bal ve 550gr poleni dün kargoya verdim. Afiyet olsun.
Gönderdiğiniz zeytinyağı elimize geçti. Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık... Kaliteli bir zeytinyağı isteyenler için Ayhan Bey'in zeytinyağını tavsiye ediyorum. Ayhan Bey'in çalışmalarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/uzak-ba...ligi/20565.htm |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025