![]() |
Alıntı:
|
onaylıyorum teşekkürler
|
posta çeki olarak 42 tl yatırdım.:p
|
Alıntı:
|
Merhaba Kamil Hocam, 1 kavanoz bal ücretini belirttiğiniz hesaba geçtim. Bilgilerimi özelinize yazıyorum. Bereketli ürünler, bol kazançlar dileklerimle...
|
kargo şimdi geldi. insan tadına bakınca daha önce yediklerimiz neydi acaba demeden edemiyor.:cool:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kamil Hocam elinizde halen varsa 4 kavanoz bal rica edeceğim. Üçretinide bildirirseniz sevinirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Selemlar... |
Kamil bey 168 TL havale yaptım.
Teşekkürler... |
Alıntı:
|
Kamil Bey,
42 tl hesabınıza havale ettim. Adresimi özelden gönderiyorum. |
Alıntı:
|
Merhaba Kamil Bey,
84 tl hesabınıza eft ile gönderdim. Adresimi özelden bildiriyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. saygılarımla |
Alıntı:
|
Sayın Semastr ve Sayın Fixture balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Sn. Kamil35 iki kavanozum şimdi geldi. Teşekkür ediyorum...
Saygılarımla, |
Kargo geldi. Teşekkürler
|
Sayın Fixture ve Sayın Semastr, balda kısmi bir kıristalleşme vardır. Bu durum doğal bir sonuçtur. Bal çam balı olmakla bilikte içinde az da olsa çiçek nektarları vardır. Çiçek nektarları kristalleşmiştir. Afiyet olsun.
|
1 kg polen alsak indirim yapar mısınız?
|
Alıntı:
|
selamlar.
kamil bey sayfa başından beri takip edemedim ama. aşağıdaki soruları cevaplarsanız sevinirim. 1. bal hangi yörenin balı 2. ne balı . 3. kg fiyatı nedir. 4. elinizde varsa polen ve arısıtü fiyatlarınız nedir . teşekür ederim . saygılarımla. |
Bal kaldımı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
1. Bal, İzmir/Kemalpaşa/Kamberler Köyü'nde hasat edilmiştir. 2. Bal, çam balıdır. Bal içinde az da olsa (%15-20) hayıt balı vardır. Şu an balda kısmi bir kristalleşme vardır. Balın akışkanlığı devam etmektedir. 3. Kg fiyatı 30TL dir. Satış 1400gr lık kavanozlarda yapılmaktadır. 1400gr bal= 42TL dir. 4. Arı sütü yoktur. Polen satışım devam ediyor. Polenin 1 kg mı 75TL dir. 200gr polen 15TL dir. Selamlar. |
Yarın ödemeyi yapar dmden adresi paylaşırım.
|
Kamil bey elinizde bal kaldıysa ben de bir kavanoz rica edeyim.. Yarın sabah ödemeyi yaparım. Adres bilgim değişti onu da mesajla bildiririm.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025