![]() |
Alıntı:
|
Merhaba Kamil bey,
1 kavanoz bal bedeli olarak Ziraat bankası hesabınıza eft ödeme olarak bugün yaptım.(42.-TL) İş yeri adresim olduğu için hafta sonu cmtts. ve pazar günü kapalı olduğundan hafta içi elime geçecek şekilde göndermenizi rica ederim. |
Kamil Bey,
Kargo elime geçti teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Kamil bey, Siparişim geldi.Teşekkürler.Her zamanki gibi her şey 5/5 .
Tadıda, aromasıda çok güzel.Emeğinize sağlık. |
3 Eklenti(ler)
Cam kavanoz içindeki bal net 1400grdır.
|
Kamil Bey çiçek balı satışınız olacak mı bu aralar?
|
Alıntı:
Arıları püren çiçeğine götürürsem çiçek balı olur ancak; o bal da yine çamla karışacak. Çünkü arı şu anda çam bölgesinde, pürene giderken de kovan içindeki peteklerde çam balı olacak. |
Kamil bey şu an satışda olan çam balı değl mi? Elinizde hayıt balı var mı? Çiçek balı dediğiniz farklı mı?
|
Alıntı:
Şu an elimdeki balı çam balı olarak isimlendiriyorum çünkü, çam bölgesinde hasat edildi ve çam balı tadını balda baskın olarak hissediyorum. Satıştaki balım saf çam balı da değildir. Çİçek çam karışımıdır. Elimde tamamen çiçeklerden elde edilmiş bir bal yoktur. |
Kamil Bey ben 2 kavanoz bal+2 kavanoz polen rica ediyorum. Onaylıyorsanız ziraat bankası numaranıza havalenizi yapacağım. (42*2)+(15*2)=84+30=114tl yapıyor sanırım. Onaylıyorsanız işlemi yapacağım. Kargoyu kapıda mı ödüyoruz? Teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Yarın 114tl yi ziraat bankasından havale yapacağım kısmetse.Teşekkürler.
Adresi özele yazıyorum. |
Sayın Kamil Bey maalesef bugün havalenizi yapamadım kusura bakmayın. yarın sabah inşallah.
|
Kamil Bey kargonuzu 2 gün önce aldım teşekkür ederim,balı eşimde çocuklarda sevdi.2 kavanoz bal rica ediyorum.Kolay gelsin.
|
Kamil bey teşekkür ediyorum kargo elime dün akşam ulaştı. Balın aromasını da beğendik, tekrar emeğinize sağlık. Genel olarak polen kullanımını okudum ama sizin özel bir öneriniz var mı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar Kamil bey,
Kurban bayramınızı Kutlar sağlıklı günler dilerim. 1 kavanoz bal almak istiyorum. Ödemeyi bayram sonrası eft olarak göndericem. Saygılarımla, |
Alıntı:
|
Merhaba Kamil bey,
1 kavanoz bal bedeli olarak Ziraat bankası hesabınıza eft ödeme olarak bugün yaptım.(42.-TL) İş yeri adresim olduğu için hafta sonu cmtts. ve pazar günü kapalı olduğundan hafta içi elime geçecek şekilde göndermenizi rica ederim. |
Merhaba Kamil Bey,
Önce geçmiş olan kurban ve cumhuriyet bayramınızı kutlarım. Bana 2 kavanoz bal ayırabilirmisiniz. Havale olarak hesabınıza yatırmam gereken miktar nedir? Parayı havale yaptığım zamanı size ayrıca bildireceğim. Sağlıklı günler dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Parayı banka hesabınıza EFT yaptım . Adresimide özel mesajla ilettim. sağlıklı günler dilerim. |
Alıntı:
|
Kamil bey, Siparişim geldi.Teşekkürler. emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
teşekkür ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025