![]() |
Kamil bey,
elinizde kaldıysa ben sadece çiçek balı rica ediyorum. Mümkün mü acaba? |
Alıntı:
Birinci mesajda bahsedilen bal çam-hayıt karışımıdır. Çam hayıt karışımı olan bal ise kıristalize olmaya karşı çok dayanıklıdır. İzmir şartlarında kıristalize de olmuyor. Size bir kavanoz çiçek balı hazırlıyorum. Selamlar... |
O zaman ben sizden her ikisinden de birer kavanoz istiyorum.
Parasını yarın öğlen hesabınıza geçme fırsatım olacak. Toplamda 70 lira. Geçen sene numune balınızdan tatmıştım, çok lezzetliydi. Teşekkür ederim. Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Kamil bey paranız havale edildi.
Saygılar. |
Sayın jezebel, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Sayın Kamil35
Hesabınıza 35 TL havaleyi yapıyorum. Saygılarınla:) |
Alıntı:
|
Kamil bey, kargo işyerime gelmiş.
Pazartesi tadına bakıp reklamı yapılacak;) |
Sayın fsuzen, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Sayın Kamil35
Kargoyu teslim aldım.Teşekkür ederim. Saygılarımla:) |
Sayın Kamil35 elinizde mevcut ise bir kavanoz bal almak isteim.
|
Alıntı:
|
Kamil bey ben polen ve bal almak istiyorum siparişi buradan mı veya sizin kişisel tel. mı yapmam gerekiyor.
|
Alıntı:
|
bir kavanoz bal ve polen istiyorum adresi özelden yolladım memnun kalırsam sizden epey bir bal ve polen almayı düşünüyorum ne kadar olduğunu ve havaleyi hangi bankadan yapacağımı söylerseniz sevinirim
|
Alıntı:
Toplam 50TL tutuyor. Ödeme bilgileri 1. mesajda vardır. |
50 TL Ziraat bankası hesabınıza yarın gönderiyorum adresi özel mesajla bildirmiştim
|
Sayın Meftun, siparişinizi pazartesi günü kargoya vereceğim. Selamlar...
|
Kamil Adak adına 50 TL havaleyi yolladım hesabınıza geldimi
|
Sayın Meftun, para bana ulaştı teşekkürederim.
|
Sayın Meftun bal ve poleninizi kargoya verdim. Afiyet olsun. Teslimat çarşamba günüdür. Selamlar.
|
Kamil bey varsa 1 kavanoz bal bana da gönderebilir misiniz?
|
Alıntı:
|
Sayın SZT, balınızı gönderdim. Afiyet olsun.
Size gönderdiğim bal; Eylül ilk hafta hasat edilmiş çiçek balıdır. Zaman içinde kıristalize olabilir. Balı oda sıcaklığında muhafaza ediniz. |
Sayın Santiyago1200, polen ve balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
2 kavanoz hayıt balı alabilirmiyim
|
Alıntı:
Birinci mesajda bahsedilen bal çam-hayıt karışımıdır. Çam hayıt karışımı olan bal ise kıristalize olmaya karşı çok dayanıklıdır. İzmir şartlarında kıristalize de olmuyor. Arzu ederseniz iki baldan da birer kavanoz hazırlayayım ya da siz tercihinizi belirtiniz. |
konuyu özelden yanıtladım
|
Merhaba sayın kamil35 hayıtı rahmetli annemin her dalını kopardığında uzun uzun koklayıp "Hayıt hayıt derdimi dağıt" sözcüğü ile hatırlıyorum. Neden böyle diyorsun dediğimde "kokusu insanın içini açar"derdi. Kokusu insanın içine ferahlık veriyorsa balı muhakkak çok şifalıdır. Çeşitli bal türlerini tatım sizin sayenizde hayıt balınıda tatmak isterim Adres Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevi Marmaris /Muğla
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025