![]() |
Alıntı:
1- huzunperest 2- üzüm |
Sayın Üzüm, siparişlerinizi ve promosyon balınızı kargoya verdim afiyet olsun.
|
Sayın huzunperest, promosyon balı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
2- üzüm ilk iki kişinin promosyon balları gönderildi. 3. promosyon bal, taliplisini bekliyor:) |
Sayın kamil35,
Ben de mümkünse 1 adet 1400 gr kavanoz istiyorum. Adresimi mesaj ile yolluyorum. Teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Sayın Snoopy, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Sayın kamil35, koliyi dün teslim aldım.
Promosyon bal ve paketlemedeki özeniniz için teşekkür ederim. Acaba polenin buzdolabında saklama süresi yaklaşık ne kadardır? |
Sayın Üzüm,
Polen, kapalı cam kavanoz içinde buzdolabında (buzdolabının sebzelik bölümü)bir yıl tazeliğini korur. Bunu ben bizzat test ettim. İnternetten yaptığım araştırmada 18 ay besin değerini koruduğu yazıyor. Size gönderdiğim polen iki ay önce hasat edilmiştir. |
Sayın kamil35, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
|
Sayın kamil35,
Kargom az önce geldi, çok teşekkür ederim. Promosyon bal ve harika paketiniz için de ayrıca teşekkürler .. Hayıt balını daha önce duymadığımdan internette biraz araştırdım ve çok şifalı olduğunu okudum, doğrudur diye umuyorum. :D |
Hediye bal ve mükemmel paketleme için teşekkürler sayın Kamil35, bal oldukça lezzetliydi. Yöre itibarıyla kestane balını tercih eden bir damak tadımız vardı. Çiçek balları mutlaka şifalı, ancak tat ve koku olarak bal yediğimiz hissine kapılmıyorduk. Ancak bu hayıt balını ailece çok sevdik. Tekrar teşekkürler.
|
Kamil Bey bir kavanoz bal alabilir miyim? Banka bilgileriniz aynı mı? Daha önceki siparişlerde EFT yaptığımız hesaba üceritini gönderelim. Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Kamil Bey; Bol ürün ve hayırlı satış diliyorum.
Süzme balınızdan alacağım. Benim esas peşinde olduğum dalak. Eğer petek harici bir dalak bal oluşursa, haberimiz olur mu? Biliyorum bunu kendinize saklarsınız ama eğer satmayı düşünürseniz talipliyim. Saygılar. |
Alıntı:
|
Sayın zenfree, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
merhaba kamil süzme çam balı ve süzme karakovan ne zaman üretilir?
|
Alıntı:
Süzme karakovan balı üretmeyi düşünmüyorum. Hoş görünümlü doğal petekli bir balı süzmek yanlış olur. Süzülsebile bu balın süzmesi, peteklisinden en az %30 pahalı olur. Çünkü süzme esnasında peteklerdeki balın tamamı çıkarılamaz. Hem işçilik var, hemde bal kaybı... (bu şekilde petek de hurdaya çıkar çünkü bu petekler makinede süzülemez parçalanıp ezilerek süzülür.) Temel petekli ballardan elde edilen süzme balda böyle bir sorun yok. Boşalan peteği tekrar tekrar kullanıyoruz. |
Çam balını merakla bekliyorum, şu numunelerden bi yararlanamadım gitti :)
|
Alıntı:
Teşekkürler. |
Alıntı:
Tesbitleriniz doğrudur. Bal geçen yılki baldan çok farklıdır. Geçen yılki bal aroma çeşitliliği bakımından çok zengindi. Geçen yıl arılarım önce Uşak'ta sonra da Burdur Yeşilova'da konakladı. Arılarım çeşitli kır çiçekleri ile birlikte anason çiçeğinden de nektar toplamıştı. Hatta anason çiçeğinin aroması bana müşteri bile kaybettirdi:) Bu yılki bal Torbalı'da hasat edilmiş bir baldır.Nektarın çoğunluğu hayıt çiçeğinden elde edilmiştir. Bal da hayıt çiçeğinin kendine özgü aromasını hissettirmektedir. Balın akışkanlığı konusunda size katılmıyorum:) Isı faktörünü göz önünde tutmak lazım. Hava sıcaklığı 20 derecenin altına düştüğünde balın kıvamının da arttığını göreceksiniz. Balların akışkanlığı nektar kaynağına ve balın olgunluğuna göre farklılık göstermektedir. Teşekkür ederim. Saygı ve selamlar... |
Kamil Bey bilgiler için teşekkür ederim.
|
Bu yılki ilk çambalı hasadını dün gerçekleştirdim. Artık elimdeki bal hayıt ve çam balı karışımı oldu.
Kovanlardan petek çekilmesi videosunu bloga ekledim. http://balpower.blogspot.com/ |
Kamil bey, 1 kavanoz hayıt+çam balı ücretini zıraat bankası ile (35 tl) gönderdim.
Teşekkürler, Mehmet Erkal |
Alıntı:
|
Mehmet bey, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Sn. Kamil bey,
deneme amaçlı bir kavanoz bal almak istiyorum. Adresimi özelinize gönderiyorum. Ücreti yarın Ziraat bankasındaki hesabınıza yatırılacak, dekontu mail adresinize göndereceğim. Saygılar ve kolay gelsin. |
Kamil bey gönderdiğiniz balı aldım çok teşekkürler. Kusura bakmayın seyahattaydım onun için geç yazabildim.
İşlerinizde başarılar. M.Erkal |
Alıntı:
Saygılarımla... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025