![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Karpuz hk.
Alıntı:
Ben nerede ise çok az ekim yapabildim. Siz ürün alacak duruma getirmişsiniz. Umarım istediğiniz gibi olur. Çekirdeği oyalı karpuz tohumunu ben göndermiştim. Gönderdiklerim arasında TCM'nin kongo karpuz tohumu, birnefestoprak'ın sürmeli gibi hep yerli karpuz tohumları bulunmakta. Ürün çıktığı zaman muhtemelen rahat bir şekilde ayırt edebiliriz. Sizden gelen asma çubuklarını tek tek naylon fidan poşetlerine dikmiştim. Bir tane haricinde hepsi tutmuştu. Poşetleri toprağa gömmeme rağmen nedense üç-dört tanesi yaşıyor. Umarım onlar yaşamaya devam eder. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Karpuz çekirdekleri çürüyünce ne yapsam derken ''oyalı karpuz'' çeşidini farkettim..ya onu karpuza benzetemeyip ekmemişim ya da unutmuşum..imdadıma yetişti tabi..ve karpuzlar için ayırdığım ocaklara birerli-ikişerli ondan ektim ve hiç fire vermedim..bu karpuzun hikayesini sonradan okuyup anlayınca kaybettiğim karpuz çeşitlerinin üzüntüsü azaldı tabi..tekrar teşekkürler bunu edindirdiğiniz için..tabi, ''Çanakkale yerli'' ve ''sarı karpuzu'' seneye tekrar edinmeyi isterim.. Selamlar.. |
|
|
|
|
![]() |
|
|