![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2016
|
Maaşallah, tohumdan yetiştirdikleriniz çok güzel gelişmişler.Elinize sağlık Sayın Mücevher Çalısı.. Bu; biraz da sizin güzel enerji seviyenizle ilgili... Şöyle ki; Rusya'da bir araştırma yapmışlar...Bir hasta A Dr.una gidiyor Adan Zye aynı tedavi uygulanıyor, B Dr.una gidiyor Adan Zye aynı tedavi uygulanıyor.Her 2 Dr.dan da iyileşmeyen hasta bu sefer C Dr.una gidiyor Adan Zye aynı tedavi uygulanıyor ve hasta bu sefer iyileşiyor.Oysa ki ;yapılan tedavilerin hepsi birbirinin aynı...O zaman araştırma başlatıyorlar Ruslar, niye böyle oluyor diye? Ve görüyorlar ki, yapılan tedaviler aynı ama kişiden kişiye enerji seviyeleri ,enerji düzeyleri ve farkedemediğimiz auralar farklı ,ve bu gidişatı bir şekilde etkiliyor.. Güzel enerjinizden dolayı sizi tebrik ederim..Tohumların çimlenme oranları çok yüksek, gelişimleri çok güzel.. Önümüzdeki günlerde fotoğrafların devamını görmeyi diliyoruz.. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler.. Düzenleyen Gardenias : 14-05-2016 saat 00:43 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Enerji ile ilgili söylediklerinize katılıyorum. Tabii bu enerji insanda seçilmiş olduğu için var olmuyor. Ben yıllardır bitki yetiştiriyorum ve onların ne istediklerini araştırıyorum. Ayrıca Biyoloğum, canlılarla ilgili temel bir eğitim aldım. Bitki sevgisi, merak, istek ve bilgi birleşince ister istemez bitkilerim çimleniyorlar gibi Çimlenenlerin çoğu da yaşama tutunmayı bizden daha iyi bildikleri için yola devam ediyorlar![]() Bu yazdıklarımdan her şey yolunda gidiyor sanılmasın. Bilgi ve fotoğrafını paylaştığım bütün bitkiler patır patır gelişip çiçeklenmiyor maalesef. Çimlenmeyen, çimlenip de büyüyemeyenler de var tabii. Onların hazin sonlarını paylaşmayı pek sevmiyorum ve çok fazla aktarmıyorum... Saygılarımla, İyi günlerde kalın... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bitki, çimlenme, tohum, tohum paylaşım etkinliği, tohumdan üretim |
|
|