![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Tohum Ekimi - 30.06.2016
6. toplu tohum ekimini gerçekleştirmiş bulunuyorum. Liste aşağıdaki şekilde, Kırmızı Armut Domates / aleydi Küçük Turuncu Domates / jaffa Biberiye (Süs Biberi) / YasinKısa Horoz İbiği / nkutsay Kadife Çiçeği2 / aleydi Boylu Kadife / celalim01 Boylu Kadife Çiçeği (Tagetes erecta) / jaffa Fransız Kadife Çiçeği / nkutsay Turuncu Kadife Çiçeği / nkutsay Kirli Hanım Çiçeği / intibah Zinnia / jaffa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, maceranın başında, ilk ekimi yaptığımda açıklamıştım bu durumu; Alıntı:
Diğerleri de zaman içerisinde bir sorun çıkmazsa kuruyan-bozulanların yerine dikilecek ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Küçük Bir Değerlendirme
Alıntı:
Domates fideleri bir karış boya gelmeden kurudu, Biber çimlendiği gibi çürüdü, kurudu, Horoz İbiği diğer bitkilerin gölgesinde kaldı ve büyüyemedi, Kadifelerden boylu kadife harici, diğer bitkilerin gölgesinde kaldı ve kayboldu, Zinyalar başarılı bir şekilde büyüdü ve çiçeklendi ![]() Sonuç: Yaz sıcaklarına yer ve besin kıtlığı, hastalık ve zararlılar eklenince koca bir tecrübe çıktı ortaya ![]() Yaz ortası domates biber ekilmeyecek ve çeşitler ile kök sayıları azaltılacak, ben azaltmazsam onlar zaten otomatikman azalacak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bitki, çimlenme, tohum, tohum paylaşım etkinliği, tohumdan üretim |
|
|