![]() |
|
|
|
#211 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2019
|
6 sene önce terasta saksıya ekim yapacakken katıldığım etkinliğin bu sene yapılmayacağını bahçe aldıktan sonra öğrenmek üzdü elimde tohum yok ancak yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım edebilirim. |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-09-2015
|
Cok üzüldüm neredeyse 10 sene önce buradan tohum almış, anneme ve köydekilere hediye etmiştim. Çoğaltsinlar diye. Annem o domates tohumlarıni senelerce övdü. Tekrar yapılmasını çok isterim. Sadece 1 kez katilabildim fakat her sene baktim bu güzel etkinliğe. Çok büyük emeklerle yaydiniz tohumları dört bir yana |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-06-2012
|
Merhabalar, beni de eklerseniz katılmak isterim |
|
|
|
|
|
#214 |
|
meyve sineği
Giriş Tarihi: 07-03-2006
|
ana sayfadaki aktif kullanıcı sayısının 5-6 satır olduğu zamanları hatırlıyorum. bu sene paylaşım etkinliğinin olmaması üzücü. forumlar sosyal medyanın zaman öldürücülüğüne dayanamadı sanırım. şimdiye kadarki tüm etkinliklerdeki arkadaşların eline sağlık. eşsiz bir organizasyondu. |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2024
|
Herkese merhabalar, Bu etkinliği tekrardan canlandırmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum.Ne dersiniz sayın yönetici arkadaşlarımız. |
|
|
|
|
|
#216 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
![]() Bu etkinlik, katılmayı düşünenlerin ayda-yılda bir kez foruma girmesiyle yürümez. Hızlı iletişim ve yakın takip ister. |
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
Yapılacak mı etkinlik? Çoksıkgiremiyorum foruma Kaçırmayayım |
|
|
|
|
|
#218 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Çok sık giremediğiniz için yapılamıyor, onu anlatmaya çalışıyorum. Mesajınızı bugün yazmışsınız, ben de bugün yanıtlıyorum ama bu yanıttan haberdar olma zamanınız büyük ihtimal en erken bir hafta sonra olacak. Bir çok kişi yazdı etkinlik yapalım diye ama hepsinin de durumu aynı. Bu durumdaki bir iletişim ile böyle bir etkinlik yapılabilir mi? |
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2019
|
Alıntı:
Her gün 5 dakikanızı ayıramıyorsanız siteye zaten geriye bir şey kalmıyor ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|