agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Tohum Paylaşım Etkinliği 2024-2025
(https)

Beğeni Düzeni371Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-10-2024, 10:58   #1
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
4.3 Etkinlik Takvimi
  • Paylaşımcıların başlık açarak tohum tanıtımına başlaması ... 11 Ekim 2024
  • Taleplerin başlaması ... 11 Ekim 2024
  • Talep edenlerin kargo adreslerini LojistikMerkezi'ne özel mesaj ile göndermesi ... Hemen

• Taleplerin tamamlanması ... Kasım 2024 sonhafta
  • Paylaşımcılar için tohum poşetleme etiketlerinin hazırlanması ve yayınlanması ... Aralık 2024 ilk hafta
  • Paylaşımcıların taleplere göre tohumları hazırlayarak lojistik merkezine göndermesi ... Aralık 2024 ikinci hafta
  • Lojistik merkezinde gelen tohumların tasnif, ayrım ve talep edenlere göre zarflanması ... Ocak 2025 ilk hafta
  • Talep edenlere ait zarfların kargoya verilmesi ... Ocak 2025 ikinci hafta
(Gerektiği taktirde önceden duyurularak tarihlerde değişiklik yapılabilir)

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-09-2025, 00:06   #2
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Galeri: 3
Merhaba tüm dostlara Yıllar önce agaclar.net Giriş Tarihi: 14-09-2006 Bugün 14.09.2025 Rahmetli Kızım SARA nın doğum gününde üye olmuştum. Ne tesadüftür ki yıllar sonra bu gün yine yazmak nasip oldu.

Tohum Takas etkinliği geçmiş yıllarda olduğu gibi bende katıldım Tohumlarda paylaştım ve birçok Tohumda edindim. Sosyal medyaada olsun internette olsun birçok Tohum takas etkinlikleri düzenlenmekte yalan yanlış bilgiler verilmekte. Agaclar.net sitesi sayesinde dürüstçe tohum takas etkinlikleri yapıldı, bir çok insan bu etkinlikten yararlandı. Severek geri dönüş paylaşımları oldu. Yıllar geçtikçe bu ilgi alaka azaldı. Hayat şartları insanları başka yönlere sürükledi. Sevgili Meyvelitepe nin dediği gibi eski üyeler gerek telefonla gerek sosyal medyada iletişim kurmaya devam ettiler ki bunlardan biriside benim. Dilerim agaclar.net ailesi etkinliklere katılmaya devam eder. Ben deprem bölgesinde yaşıyorum birçok şey kısıtlı temin edebilmekteyiz. Halen inşaatlar devam etmekte ama buna rağmen bana düşen bu etkinliğe katkıda bulunmak için elimde bulunan deşti ürünlerle katılmak isterim. Tüm agaclar.net ailesine saygılar sevgiler

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2025, 16:30   #3
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
...
Tohum Takas etkinliği geçmiş yıllarda olduğu gibi bende katıldım Tohumlarda paylaştım ve birçok Tohumda edindim. Sosyal medyaada olsun internette olsun birçok Tohum takas etkinlikleri düzenlenmekte yalan yanlış bilgiler verilmekte. Agaclar.net sitesi sayesinde dürüstçe tohum takas etkinlikleri yapıldı, bir çok insan bu etkinlikten yararlandı. Severek geri dönüş paylaşımları oldu. Yıllar geçtikçe bu ilgi alaka azaldı. Hayat şartları insanları başka yönlere sürükledi...
Ben de yazdıklarınıza katılıyorum. Benim için de bu forum ve bu etkinlik benzer etkinlikler arasında her açıdan çok farklı bir yere sahip. İki yıllık tarımla ilgili ikinci üniversiteyi bitirdim ama benim için gerçek okul bu forum oldu. İki yıldır onarıcı tarım sebebiyle fazla ürün alamadım. Az da olsa yine etkinliğe katılırım.

Kızınıza da huzurlu bir ömür dilerim..

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2025, 20:14   #4
Ağaç Dostu

kaknus's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2012
Tohum paylaşım etkinliğine uzun yıllardır katılıyorum. Bir sürü tohum paylaştım, aynı şekilde tohumlar edindim. Buradan edindiğim bazı tohumları çevremle paylaştım. Her yıl etkinliği heyecanla bekledim. Bir taraftan da vicdan azabı duydum. İnsanlar emek verdi , yüzlerce tohumu gruplandırdı, paketledi, kargoya verdi. Şartlarım gereği bu konularda yardımcı olamadım. Kendimi, hazır yemek yiyor gibi hissettim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Etkinlik devam ederse yine katılırım.

kaknus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025