![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşım, o bitkilerin gelişip normal bir hal almaları sizin onlara uygun bir saksı harcı ile büyük boy bir saksıya almanıza bağlı. Bu bardakların içinde tutmaya devam edecek olursanız ölecekler. Bir an evvel saksıya alın, Allah rızası için ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-12-2011
|
merhabalar bu bitkiden nerden temin edebilirim ,lütfen yardimci olun. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Bir tanesi bahçede bunlar da bahçeye ekilecekler fakat daha önce bütün bozuk yaprakları budadığımı söylemiştim, yeni yapraklar çıkıp biraz toparlanmadan bahçeye dikmek istemedim. Saksıda bakacak olsam zaten direkt saksıya ekerdim. Ayrıca fideler zaten minik ve henüz 10 gün kadar oldu. Kaldı ki ben satın almamış olsam sanırım şuan viollerdeydiler. Uzunca bir süre viollerde olduklarını da minik toprak yüzeyinin üzerini kaplamış yosun tabakasından ve geldiğinde yapraklarında bulduğum salyangozdan anlayabiliyorum. Unutmuştum, bir ekleme yapayım; firmayla iletişim kurabildim ve yeni çıkan yaprakların da aynı şekilde kıvrıldığını gösteren güncel fotoğraflarını yolladım. Tekrar göndereceklerini belirttiler. Düzenleyen khan75 : 06-06-2016 saat 00:18 Neden: Ekleme |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
Buda benim ölümsüzlük otu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
Arkadaslar ölümsüzlük otunun bahçeye dikileni öldü ne yazikki . Ne güneş seviyor ne aşırı gölge su konusunda da hassas sanirim saksıyı taşiya taşiya yerini buldum sonunda kapali balkonda 4 den sonra açıyorum perdeleri ve hızla büyüdü. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Evde yetiştirdiğim jıaogulan. Videoyu izleyin ve yorum yazın lütfen. https://youtu.be/PX_G0xmBPvE |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2007
|
Ben tohumları çimlendirecek vakit bulamadım, ancak sağolsun Nihat bey (ngunduz71) imdada yetişti; çimlenme süresi 3 haftadan 2 aya kadar uzasa da ilk 2 tanesini çimlendirebildi. Elimde kalan diğer tohumları da Nihat Bey'e gönderdim; inşallah diğerleri de çimlenir. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-08-2007
|
Merhaba, Jiaoqulan'ın faydalı özelliklerine bakınca yetiştirmesi zor olur diye düşünmüştüm. :-) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-03-2010
|
Jiaogulan tohumu veya fidesine ihtiyacım var yetiştirmek istiyorum |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2010
|
Bende jezebel'in işaret ettiği adresten sipariş ettim.On gün içinde(bugün) geldi.Benim hediyede minik bir ''haç'' ama olsun hediye hediyedir.Zamanlı zamansız bende bugün tohumların bir kısmını ekeceğim.Sonuçları zamanla paylaşırım... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaçsever
|
10 tane tohum ektim.3 tane tohum 20 gün içinde çimlendi.Şimdilik çok sağlıklılar. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
|
2011 eylül ayında tohumlarını ekmiştim.Kış sezonunda dışarıda kuytuda durdular.Yavaş yavaş keyfe geliyorlar. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|