agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Tıbbi, ıtri, boyar, aromatik bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni54Beğeniler
  • 2 Gönderen bahtiyar02
  • 3 Gönderen denizakvaryumu
  • 3 Gönderen berduray
  • 3 Gönderen oppss!
  • 2 Gönderen bahtiyar02
  • 4 Gönderen bahtiyar02
  • 2 Gönderen aygün
  • 1 Gönderen bahtiyar02
  • 2 Gönderen bahtiyar02
  • 1 Gönderen üzüm
  • 1 Gönderen bahtiyar02
  • 2 Gönderen aygün
  • 1 Gönderen üzüm
  • 2 Gönderen the_mc
  • 1 Gönderen bahtiyar02
  • 1 Gönderen Rahat
  • 4 Gönderen üzüm
  • 5 Gönderen mrduran
  • 4 Gönderen denizakvaryumu
  • 4 Gönderen denizakvaryumu
  • 3 Gönderen ...nokta
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen birgaripyolcu

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-04-2010, 20:44   #10
Ağaç Dostu
 
aygün's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-10-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,796
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi üzüm Mesajı Göster
Buralarda derici sumağı doğal olarak yetişiyor; ama sumak olduğunu çok az kişi biliyor.

Tohumları suda bekletilip, kurutulduktan sonra kullanılıyor diye duymuştum. Acaba bu konuda bilginiz var mı?

Eğer şerbet yapımını biliyorsanız tarif eder misiniz?
Sevgili üzüm ağaçtan toplanan salkımlardan ayıklanır ve kapalı kapta saklanır. Ancak kullanılacağı zaman sıcak suda bekletilip ekşisini salması sağlanır (5-10 dk kadar). Suyu kullanılıp taneler atılır.


Düzenleyen aygün : 04-04-2010 saat 20:45 Neden: nokt. iş.
aygün Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025