agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni140Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-08-2008, 12:15   #11
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Sayın üyeler;

Tartışmalar bilimsel konulara girdiğinde,konunu uzmanı olmadığımdan (haddimi bilerek) tartışmalardan uzak durmaya çalışıyorum...

Ancak sizlere şunu net olarak söylemeliyim:

B5A MİKROBİYAL BİR GÜBRE DEĞİLDİR...
B5A NIN YAPIMINDA TAMAMEN DOĞAL,BİTKİSEL HAMMEDDELER KULLANILMAKTA,DIŞARIDAN MİCOPLAZMA YA DA BAKTERİ ALINIP KARIŞIMIN İÇERİSİNE KONULMAMAKTADIR...
B5A NIN İÇERİĞİNDE BAHSEDİLEN MİCOPLAZMALAR, KULLANILAN BİTKİSEL HAMMADDELERDEN (UYGULANAN ÖZEL İŞLEMLER SONUCU) ELDE EDİLENLERDİR...
BUNLAR DA ÖZEL ISIL İŞLEMDEN GEÇİRİLEREK BAKTERİLER ÖLDÜRÜLÜP ORGANİK SIVI GÜBRE ELDE EDİLİR...
YANİ B5A ORGANİK SIVI GÜBREDİR...MİKROBİYAL DEĞİL...

Sayın Meyveli tepe'nin bahsettiği diğer forum sitesindeki kişi ya da kişiler bu gübrenin sahibi ya da üreticisi değildir...Sadece bu gübreye inanıp bayilik almış kişilerdir...Bu kişilerin yaptığı açıklamalar direkt olarak BMR TARIM'ı bağlamaz...

Bu gübrenin üreticileri kendilerini deşifre etmemek için hiç bir sitede açıklama yapmamışlardır...Ben de bu gübrenin üreticisi ya da sahibi değil,satış distirübütörüyüm...ve bu sitedeki arkadaşların bitkilerini yetiştirirken B5A ile yardımcı olmaya çalışıyorum...

Sayın Meyveli Tepe nin sorularına ya da açıklamalarına Sayın PRAECOX cevap vermiş zaten...Benim bu tartıışmaya girmem yersiz olur...SAYGILAR....

Hüseyin Ovak Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025