![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2006
|
B5A Sıvı Organik Gübre
boş vakitlerimde nette araştırıyorum neler var diye , sutut diye bir ürün buldum , fidanlar ve sebzelerimde denedim, ne kadar faydası olur bilmem ama şunu anladım fazla kullanmıyacaksınız, yoksa fidenin kökleri sanki mırık içerisinde duruyormuş gibi gelişmiyor, az kullanılması gerekiyor ve toprakla iyi karıştırmakta fayda var, faydası olan bir ürüne benziyor ama fazla kullanılmasının bitkiye zararverdiği kesin, Bu haftada b5a diye bir gübre siparişi verdim, 1 litresi 7 dönüm e yettiği söyleniyor 7 m2 ye 1 mililitre düşüyor mucize bir ürüne benziyor ve üstelik organik, aslında çok inandırıcı gelmedi 7 m2 ye 1 ml ama ürünü internette çok övüyorlar, benim bahçede ektiğim alan zaten sınırlı ürünü bazı fidelerde ve bazı meyve agaçlarında deneyip, sonuçlarını göreceğiz, |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-04-2008
|
mavifatihguler kardeşim
b5a sıvı organik gübreden kesinikle çok fayda göreceksiniz size önerim 5000m2 1 litre kullanın türkiyede topraklarımız çok yıpranmış bunu göz önünde tutmakta yarar var. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2010
|
kardeşim size ben de katılıyorum haklısınız |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Sayın Mavifatihgüler, bahsettiğiniz ürünü (B5A ) nereden ve ne kadara temin ettiniz acaba? Yazılanları okuyunca ben de denemek istedim. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2006
|
Alıntı:
bugün akşam olmazsa fidelerin bir kısmında ürünü tekrar 2. olarak deneyecem |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
B5A gerçekten çok müthiş bir buluş. Kırmızı örümcekten dolayı, geçen seneden zayıf düşen, hatta kurumaya aday bir ağaç olan bir kirazda denedim. Deneme süresi çok uzun olmamasına rağmen, sağlıklı uç sürgünler vermeye başladı. Gerçekten denemeye değer bir gübre. Şu anda da, meyve kalitesi ve ağacın zararlılara karşı direncini ölçmekteyim. Olmazsa olmazımız olan kırmızı örümcek ilacını kullanmadım, şu ana kadar da ağaçlar dirençli görünüyor. Düzenleyen Emine Aktaş : 03-08-2008 saat 20:44 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Sayın agaçlar net üyeleri; B5A ile ilgili olumlu sonuçları buradan görmek beni nekadar mutlu etti anlatamam... Hani Bosh'un dediği gibi (İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi yeğlerim...) Ben de ; para kazanmaktan daha çok , insanların güvenini kazanabildiğim ve onlara faydalı olabildiğim için çok mutluyum... HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=mavifatihguler;236447]boş vakitlerimde nette araştırıyorum neler var diye , sutut diye bir ürün buldum , fidanlar ve sebzelerimde denedim, ne kadar faydası olur bilmem ama şunu anladım fazla kullanmıyacaksınız, yoksa fidenin kökleri sanki mırık içerisinde duruyormuş gibi gelişmiyor, az kullanılması gerekiyor ve toprakla iyi karıştırmakta fayda var, faydası olan bir ürüne benziyor ama fazla kullanılmasının bitkiye zararverdiği kesin, Sn mavifatihguler, Fidanlariniza ve sebzelerinize uyguladiginiz sutut benim bildigim sutut sa insaallah bitkilerinize birsey olmaz. Sutut bir su izolasyon malzemesidir.Cimento ile harc yapilirken harca katilir ki harccin kullanildigi yerde su kacagi onlensin.Simdi cok daha iyi malzemeler cikti tabii. Biz bahcemizdeki sus havuzunu yaptirirken harcin icine usta sutut katmisti. Havuzun o gunden beri hala su kacirma durumu yoktur. Saglikla kalin... |
|
|
|
![]() |
|
|