agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni15Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-05-2010, 17:20   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-06-2007
çok teşekkür ederim sayın meymun henüz kullanamadım bunu tartışmaya açsak ne iyi olur bilenler nasıl kulladıklarını faydalarını gözlemlerini yazsalar

Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2010, 20:36   #2
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 04-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazarolu Mesajı Göster
çok teşekkür ederim sayın meymun henüz kullanamadım bunu tartışmaya açsak ne iyi olur bilenler nasıl kulladıklarını faydalarını gözlemlerini yazsalar
Siz de aldıysanız, kapak boyutunu görmüşsünüzdür. Ben henüz kapağını açmadım. Pazar günü açacağım. Üzerindeki sağlıkla ilgili uyarlar ilginç. Umarım yanlış olan bu uyarılardır.

Deneyince göreceğiz ama sonuçta bu ürünler olumlu sonuç veren bileşikler içeriyor. Tabii içeriklerinde yazılanlar doğru ise. Bu kadar şüpheci olmamın nedeni zeytin ihraç ederken keçi dışkısı karıştıranların yaşadığı ülkenin insanları olmamız.
Buradaki Leonardit konusuna da, bir arkadaş kömüre üre karıştırıp leonardit niyetine satıldığını yazmıştı dün.

İşim gereği kullandığım bir madde yerine, musluk suyunu alıp kullanmış biriyim ben. Bu konuda o kadar kızgınım ki yapan firmanın adını dahi verebilirim. Henkel

meymun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025