![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-04-2007
|
Alıntı:
Merhaba; Öncelikle EM ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederiz. EM nin ticari bir ürün olduğu kesindir.Yani para ile satılıyor.Bu sitedeki insanların büyük bir kısmıda, bu tarz ürünlerin para ile satın alınabildiğinin farkına varacak kadar eğitimli insalar olduğunu düşünüyoruz. Forum da yer alan mesajlarımıza dikkat ederseniz henüz EM ile ilgili bir fiyat açıklanmadı.Hatta isteyene belirli miktarda ürünüde PARASIZ olarak göndereceğimizi ifade ettik. Bu forum ortamını seçmemizin sebebi, Japonya başta olmak üzere dünyanın 150 ülkesinde kullanılan ve 13 ülkenin de milli politikasında yer alan bir ürünün, amatör ruh ile evlerinde bitki yetiştiren insanlara tanıtmak idi. Limon ağacında ki EM nin başarısı, yıllardır çözülemeyen bir hastalığın EM ile yenilmiş olmasını açıklamak idi.Bahse konu olan link te ki hastalık,EM nin başardığı ile farklı olabilir.Bizce önemli olan EM nin üstesinden geldiği problemi yaşayan **** yaşayacak olan değerli forum kullanıcılarına bilgi aktarmaktı. Amacımız,reklamdan daha önemli olan, dünya da birçok dalda kabul görmüş,değişik laboratuvarlar ve sertifikasyon kuruluşlarından izinler almış bir ürünü siz kullanıcılara duyurmak idi. Üzerinde durmuş olduğumuz diğer bir husus ise, anlattığımız başarıların tamamının tescilli olmasıdır.Yazdıklarımızın iddia olmadığını kanıtlamak için birçok link vermiştik.Amacımız,ratingi arttırmak değil,eğitimli ve bilinçli insanların bu linklerden faydalanması idi. Keşke sizde biraz merak edip kaynakları araştırmış olsaydınız.Hatta,verdiğimiz linklere girip EM yi yakından tanısaydınız eminiz ki ortaya çıkacak sonuç bizleri üzmeyecek bir sonuç olacaktı. EM her yönü ile araştırmaya,belgelendirilmeye hazırdır. Göstermiş olduğunuz ilgi için tekrar teşekkür eder,çalışmalarınızda başarılar dileriz. EM TÜRKİYE |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||||||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Etmedim, niye edeyim ki; sizin tüm mesajlarınızı mı takip edeceğim? Ben sadece bu konu başlığında yazdığınız mesaja ve sadece o mesajdaki linkte neleri nasıl yazdığınıza baktım öncelikle; kaldı ki asıl dikkate aldığım mesele de bu başlıkta limon yetiştiren üyelerimizin yardım taleplerine karşı yaklaşımınızdı. Ya da benim tarafımdan algılanan yaklaşımınızdı demem daha hakkaniyetli olur sanırım. Zira "yardım" niyetinden çok, "reklam" niyetine odaklanmış bir izlenim edindim. "Tepkim" ve itirazım sadece buna. Alıntı:
Yoksa, çoğul kişi ekinin Türkçenin güzelliklerinden biri olan etkilerinden birini mi hususiyetle ifade ediyorsunuz? Alıntı:
Alıntı:
NE DEMEK üyemizin bahsettiği HASTALIK ÜRÜNÜNÜZ'ün BAŞARDIĞI İLE FARKLI OLABİLİR?! O zaman niye buraya yazıyorsunuz? ! Açarsınız sadece ürününüze yönelik bir başlık, orada yaparsınız ne yapmak istiyorsanız.(Tabii, forum yönetiminin uygun gördüğü çerçevede) Forumun olur olmaz türlü başlıklarını SPAMvari uygulamalarla KİRLETTİĞİNİZİ düşünüyor, şiddetle tavrınızı ve uygulamalarınızı KINIYORUM. Alıntı:
Alıntı:
Benim asıl üzerinde durmaya çalıştığım konu, algılanan TAVRINIZ ve ÜSLUBUNUZ. Yoksa, ürünle ilgili gerçekten ilgi ve merak uyandı bende; gerçekliğini görmeyi ve değerlendirmeyi düşünüyorum; bu ayrı mesele. Umarım, hassasiyetle üzerinde durduğum detayı ifade edebilmişimdir. Bahse konu mesajımda ilgi falan göstermedim; aksine TEPKİ gösterdim. Hala, soğuk, samimiyetsiz, sıradan iletişimci üslubu hissedilmekte bu ifadede de. Ne "çalışması"?! Ben bu forumda çalışmada bulunmuyorum ki! Sanırım SİZ "ÇALIŞIYORSUNUZ" ki, buna vurgu yapmayı denedim onca satırda. Dilimde de tüy bitti... Sözümün özü: SPAMvari REKLAM YAPMAYINIZ OLUR OLMAZ BAŞLIKLARDA ! AÇIN -ki açmışsınız- kendinize ve ürününüze özel bir başlık, orada yapın tanıtımınızı. İlgilenen girer bakar, yazışırsınız. Muhtelif konu başlıklarında müteaddit defalar ürün reklamınızı yaparak konu içeriklerimizi SABOTE ETMEYİNİZ! Not: Konu hakkında bu başlıkta bir daha mesaj yazmayacağımı bildiririm (polemiğe kendi tarafımca devam etmemek adına). Zaten, üstüme vazife olmamasına rağmen "Körün Gözüne Parmak" bir yazı oldu. Yönetimin dikkatine ! |
|||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|