![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
genelde saksıda süs bitkısınde kullanıyorum torfa ekılıdır ayrıca sebzelerde kullanıyorum gecenyıl her sey mukemmedı bu yıl bursa temsılcı ile sorun olunca ankaradan 4 litre em a arkadaslar tarafından yollandı oran olarak 20 ltre su kabına 50 miligram koyuyorum size anlattıgım olayda boş em kabını suyla doldurdum içine bır kapak em koydum gölgede muhafaza ettım elımın altında olsun deyıp ıkı gunde bır saksıma azar azar verdım yanındada sadece su verdıgım baska bır saksım var bunu farkı anlamak için düşünmüştüm açıkcası bır yanlışlık oldugunu düşündüğüm için size danıştım dediğim gibi ıkı gunde bır önceden doldurulan kabtakı em lı suyu kullandım ancak belkı ben göremedım ama her sayfayı okumamma ragmen beklemış suyun kullanılmayacagını göremedım em lerım enın serın olan antresınde duruyor kullandıgım su dere suyu klor yok ancak sızlerınde dedıgı gıbı eskı hazırlanmış em lı suyu kullandım hata bu galıba ayrıca başka nasıl davranayım acaba ılgınıze çok tesekkur ederım |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Sn Safranli Her şeyi doğru yaptığınız anlaşılıyor. Sadece seyreltilmiş EMA'yı en geç 2 gün içinde kullanmanız ve bir sonraki sulamada yeniden taze seyreltme yapmanız gerekiyor. Kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
|
|