![]() |
|
![]() |
#1382 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Kaptanım ödemesini yaptıysanız merkezden mutlaka alper beyle görüşün bana bir günde gelmişti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ptt neden kargo taşıyor ben anlamam onu anlamam. Bir kargo gönderdim adreste tanınmıyor diye geri yolladılar birkaç gün canıım sıktılar, hayret ikincide adreste birden tantımaya başladı alıcı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Ağaç Dostu
|
PTT de sıkıntı olsada benim için ideal. Çünkü Belde de yaşıyorum ama tam köyünde. Genelde kargoyu kapıya kadar getirirlerdi. Diğerleri sahilden hiç ayrılmıyorlar. 3 Km den fazla içeri gelmeleri yasakmış. Tam 3. km deyim ama gelmiyorlar. Ne kadar kötü de olsa benim için PTT. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Ağaç Dostu
|
ilk denemenize hangi bitkiye yapmaya karar verdiniz...??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2009
|
Arkadaşlar,2 yaşlı ceviz fidanları için eriş tavuk gübresi kullanmayı düşünüyorum,küçük ağaçlarda ağaç başı 1-2 kg deniliyor..sizce faydalı olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Ağaç Dostu
|
Genelde bütün bitkilere.Topraktan serada ilk uygulamayı koyun gübresiyle yaptım. Bir kısmına da eski sistemde devam edeceğim. Farkı görmek amacıyla. Biraz zor olacak ama ağaçlarda bazılarında yarısı EM A ile diğer yarısı diğer gübre veye sıvılarla denenecek. EM A ile EM 1 arasında ne fark var ikiside aynı ürün mü ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
|
"EM A ile EM 1 arasında ne fark var ikiside aynı ürün mü ?" Ben bu soruyu sormuştum biraz sinirlenmişlerdi, umarım bu sefer sakin biçimde açıklarlar. Ben bonsailerde denedim de farkı test etmenize gerek yok. Etkisi apaçık. EM vermediğiniz bitkilerinize yazık olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hay Allah. Bir an için benide korkuttunuz. Yazınızda vermediğiniz kelimesini, verdiğiniz olarak okuyunca şok oldum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
|
Ben saksıda bonsailerde kulllandım. Bitkiler üzerindeki olumlu etkisi tartışılmaz. İşyerininin foseptiğinde kokuyu kesmek için, köpeğin yemeğine suyuna, tüylerine kullandım(Parazitler için). Mal sahibinin yakınımıza döktüğü inek gübresinin kokusunu kesmek için kullandım . Bir içmedim ama içenler de var biliyorum. Sadece EM ile "EM aktif" arasındaki farka dikkat etmek gerekiyor. Arkadaşlardan birinde böyle bir karışıklık yaşanmıştı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2007
|
EM.1 ve EM.A (EM active)
Sevgili Dostlar, EM.1 Etkin Mikroorganizmaların Dormant halidir.Kullanılması için aktifleştirilmesi gerekmektedir.Aktifleştirildikten sonra EM.A ticari adla piyasaya sunulmaktadır. Saygılarımla EM Agriton Turkey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Ağaç Dostu
|
sipariş
Alıntı:
Siparişinizi nereye vermiştiniz. Ankara'da böyle bir sipariş gözükmüyor. Saygilarimla EM Agriton Turkey |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Ağaç Dostu
|
Sadabat gölü
SADABAT GÖLÜ/İSTANBUL Bokashi Topu Uygulaması Afişi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Ağaç Dostu
|
Ankara etkinlik
Ankara çayı em uygulama ve bokashı topu atma hareketi afişi Em uygulaması başladı top atma gününü duyuracağız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Ağaç Dostu
|
afiş
Ankara Çayı Etkinliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alper beyin bu açıklaması olmasa biz hala eski kafa devam ![]() Şimdi aktifleştirme zamanı. Önümüzde zaman da var sorun en kısa yoldan çözülmüş oldu. Teşekkürler Alper bey Demekki bir bilen varmış ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Dogasever;460840] Temel ürün EM1'dir. Ancak EM1 içindeki mikroorganizmalar dormant halde (yani bir çeşit uyku hali) olduğundan aktifleştirilmelidir. 50 ml EM1 (Yarım çay bardağı, ince belli) 50 ml temiz melas veya pekmez ya da kahverengi rafine olmamış doğal şeker ile 900 ml klorsuz (çeşme suyu alındıktan sonra 3-4 saat üstü açık olarak bekletilmiş su) ile aktifleştirilir. Yani bir litre EM1'den 20 litre kullanılacak EM aktif ürünü elde edilir. EM aktif ise yine 1/500 - 1000 oranında sulama suyuna ilave edilir ya da bitkilerin üzerlerine spreylenir. Yakında aktifleştirilmiş olarak da yeni bir adla bir ürün çıkaracağız. Bu çıkınca sizlere buradan haber vereceğim. O zaman doğrudan alıp seyrelterek kullanabileceksiniz. Toprakta organik madde miktarı az ise, EM Bukaşi de kullanılır. (Metrekareye yaklaşık bir, iki avuç) Bukaşi EM ile fermante olmuş organik madde demektir. Toprakta yararlı mikroorganizma üreten fabrika gibi çalışır! QUOTE] Benim gibi yarım anlayanlar için tazelemek lazım konuyu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Ağaç Dostu
|
sıcaklık önemli.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Ağaç Dostu
|
D ü z e l t m e Bana gelen ürünlerin orijinal kutuları EM 1 ama içeriği aktif. Kutunun ters tarafında 2. bir etiketle belirtilmiş. O etiket asıl (Orijinal) etiketin üzerine yapıştırılsa olmazmiydı ![]() Neyse bu arada konu da tazelenmiş oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |
Ağaç Dostu
|
EM.A (EM active)
Alıntı:
EM A (EM Active) piyasaya yeni etiketi ve yeni üretim teknolojisiyle sunulmaktadır. Saygılarımızla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Akman Ankaradaki etkinlikler için belirlenen bir tarih varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Ağaç Dostu
|
Ankara çayı
Alıntı:
Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Ağaç Dostu
|
Ankara çayı bokashi çamur topu atma hareketi
Ankara çayı bokashi topu atma hareketine ağaçlar net üyelerini pazartesi günü saat 14:00'da bekliyoruz. (15.ekim.2012) bilgi : 0 532 404 89 81 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Ağaç Dostu
|
Tebrik ederim bir tebrikte belediye ye... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|