agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni39Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-06-2014, 12:53   #23
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Sayın Meyvelitepe, yumurta kabuklarını bahsettiğiniz ölçülerde 4 gün kadar elma sirkesinde beklettim, artık salladığımda çok az köpürme oluyor ve dipte tortu şeklinde kabuklar çökeldi. Hazır oldu sanırım. Yine web sitenizde de okuduğum gibi 400 gr sirke + 10 gr toz yumurta kabuğu olan bu karışımı süzdükten sonra 20 lt suya karıştıracağım ve yapraktan domateslere püskürteceğim. Size sormak istediğim hususlar var:

İlki, bu işlemi hangi sıklık ve miktarda yapmalıyım?

İkincisi de, iki tertip hazırladım, ancak birkaç saksı domatesim olduğundan karışımı kısa bir zamanda bitiremeyeceğim, hangi koşullarda saklamalıyım (ya da her sefer yeniden mi yapmalıyım?)

Şimdiden teşekkür ederim.

abay54 beğendi.

Düzenleyen Ozlem A : 05-06-2014 saat 12:55 Neden: İmla
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025