agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni366Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-03-2014, 00:46   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-03-2014
Şehir: ANTALYA
Mesajlar: 31
Bu ürünün değeri bilinmiyor aslında mevya tutumunu arttırdığı periyodiseyi ortadan kaldırdığı pek bilinmez,yine kalsiyum gibi ağaç sertliğini arttırıp bitkiyi hastalık ve diğer stres koşullarına karşı koruduğu, meyve kalite özelliklerini özellikle meyve içindeki bu element eksikliğinden dolayı oluşan mantarlaşmaları boşlukları önlediği, meyvede şeker taşınımını potasyumla beraber arttırdığı, kalsiyumun alımını arttırdığı çoğu bu işi teknik boyutuyla inceleyen kişiler dışında bilmez. madem kalsiyumun alımını arttırıyor karıştırıp verelim diyenleri dumura uğratacaktır çünkü katılaşır çökelir, belli oran dışında karışmaz 12:1 civarı bir oranda karışabilir anca.Bu tipteki ürünlerin etiketlerini incelerseniz bu oran dışında bir ürün olmadığını görürsünüz ya da daha düşük bor düzeyleri.meyve tutumu için çinkoyla mükemmel ikili oluştururlar

untouchable Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
bor, eti maden, etidot-67, gübre, tarım


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025