![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2009
|
Halil bey, Siz gerçekten müthişsiniz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Halil Bey tebrikler, Siz gerçek bir çevre savaşçısısınız! Küçük bir not: Sularda görülen yeşillenme alg dediğimiz canlılardır. Algler suyun içinde çözünmüş azot ve fosfor gibi besin elementleri fazla olduğunda, güneş ışınlarının da etkisiyle oluşmaktadır. O yüzden, bu alglere karşı mücadele Mart ayının sonu gibi başlatılırsa, alglerin bütün yaz oluşumu önlenebilir. Eğer algler oluştuktan sonra başlatılırsa, alglerin yok olması 8 haftayı bulabilir. Burada işleyen mekanizma, Bukaşi toplarından suya geçen mikroorganizmaların besin elementlerini (Azot ve Fosfor elementlerini) tüketmesidir. Tekrar kutluyor, başarılı çalışmalarınızı candan destekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-07-2016
|
sayın doğasever.2009 tarihli tavuk gübresi başlıklı 7 nolu mesasajınızda tarif ettiğiniz sıvı tavuk gübresini 30 litre olarak hazırladım .3 haftalık süresi doldu.ancak bu gübreyi bir kaç seferde bitirmem mümkün değil.kullanım süresi nekadardır.belirtirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
/
Giriş Tarihi: 02-12-2014
|
Alıntı:
Bu algler ile yosun arasındaki fark nedir? Bir çeşmeden kullama amaçlı su alıyorum. Çeşme borusunda ve havuzda bolca yeşil yosunumsu maddeler var. Bunlar alg midir? İnsana ve hayvana zararlı mıdır? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|