![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Siz Tarım ve Köy İleri Bakanlığı'ndan iyi biliyorsunuz sanırım. Onlarda boş durmamışlar. Kezban Yazıcı'nın broşürünü, kendi broşürlerine eklemişler. Tarih ne yazıyor? Okurlarda görsünler. ![]() ![]() Üstelik Kezban Yazıcı, pestisit etkisi ile ilgili aşağıdaki satırları da yazmış. "Günümüzde Partikül Film Teknolojisinin dünyanın değişikik ülkelerinde başarılı olarak kullanıldığı meyve türlerindeki zararlılar şunlardır; Armut yaprak piresi, kırmızı örümcek, hortumlu böcek, sürgün kesici böceği, fındık kabuk kurdu, turunçgil thripsleri, haziran böceği, tomurcuk böceği, cüce ağustos böceği, yaprak bükenler, gelin böcekleri, zeytin meyve sineği, Avakado thripsleri, elma kurdudur. Ayrıca organik meyve yetiştiriciliğinde bütün zararlılara karşı kullanılabilmektedir (Knight vd. 2000; Puterka vd. 2000b, Wunschhe vd. 2002,)." Yani okumayı fazla sevmeyen okurlar, size inanabilir. Siz kendinizi kral sanabilirsiniz. Ama mahallenin cılız çocukları, hele başkası da ne demiş diye biraz merak edebilirler. Çünkü daha önce de internette serbestçe dolaşan bir belgeyi "parayla aldım" diye yazmıştınız. Ayrıntısına girmiyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
![]() Okunabiliyor mu? Tarih 12 Ekim 2009. Business Name HERBANA FARMS. Ne oldu şimdi? Hadi girelim her türlü ayrıntısına. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-04-2008
|
Sayın acemi_caylak 2008 tarihli böyle bir broşürün olması, bu broşüre 2008 yılında internet vasıtasıyla ulaşılabildiğini göstermez. Ayrıca şu an internette serbestçe dolaşmakta olan bir belge belki bir süre önce sadece parayla alınabiliyordu, bu ihtimalleri gözardı etmemek gerekiyor diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Alıntı:
En azından ben o belgeye, parasız ulaşmıştım. Meyvelitepe para verip almış olabilir. Ki az önceki mesajında faturasını da gösterdi. Ancak o belgenin bende olduğuna dair bilgi o belge forumda yayımlanmadan önce Dogasever'e benim tarafımdan iletilmişti. Dikatli bir tarama yaparsanız, ulaşabiliyorsunuz. |
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Alıntı:
Size güzel güzel yazıyorum bir de, belki hala pozitif bir şeyler çıkar diye. Bitti... |
||
|
|
|
![]() |
|
|