agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-05-2011, 19:48   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Aksaray
Mesajlar: 4,652
Galeri: 2
Ben de yaptım.

İlk önce bir kıyma makinesi edindim.
Bu sayfada okuduğum bütün bilgileri yeniden gözden geçirdim.
Nargile usulü yapmaya karar verdim.
Nefes alıp işe başladım.

1. İnsan için Çilek Enzimi 15.04.2011 ( Ortam sıcaklığı 22 derece sabit )
650 gr Çilek
100 gr Esmer Şeker
3.5 Lt. Yağmur suyu
0.1 lt Pekmez ( 20 gün sonra)
100 gr Yogurt ( 10 Gün sonra )
Gaz çıkışı pekmez ile birlikte çıkmaya başladı. Bugün itibari ile gaz çıkışı yok.
Kontrol 15.05.2011

Koku Çok az yoğurt kokusu var
Tat Çilek tadı belli belirsiz
Ph Ölçümü yapılamadı
İçim Daha önce böyle bir şey içmemiştim. Mukayese yapamam.
Yudumu ağzımda beklettim. Orada bir ateş başlayıp yavaşça
bütün vücuda dağıldı.

Başka kontrol edeceğim bir şey var mı acaba.
(Resim ilavesini ve diğerler enzimleri sonra anlatacagım )

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025