agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-07-2017, 12:24   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 29-11-2015
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9
Hepinize merhaba. Benim birkaç sorum olacak. Daha önce sorulmuş ise affola. Ilk olarak maya ve seker oksijensiz ortamda femente oldugu zaman alkol olusumu oluyor diye biliyorum. Enzim yapımı esnasında koyulan seker,pekmez ve meyve sebzelerin icerisinde bulunan dogal sekerler alkol olusumuna neden olmuyor mu?*
Bir diger sorum ise yapılan enzimleri ceviz fidanlarıma uygulamak istedigimde su ile karısım oranı ne olmalı?*
Cevaplarınız icin simdiden cok tesekkür ederim.

Calycadnus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025