![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Sayin Ayse hanim.Ben de ilk kez denedim.5 lt su sisesinde yaptim.Agzina balon takip igne ile delikler actim.Gaz kendi kendine cikti.Tavsiye ederim kolay oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Ilk enzim denemem.Bugun siseden suyunu suzdurdum kalan posayi da balkonda kullanilmayan topraga gomdum. Dogru mu acaba?Tecrubeli arkadaslara sorulur. bir de enzim bamya da oldugu gibi uzuyor,salya gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
kapak kapatmadim pecete koydum belki gaz cikisi olur diye yaklasik 1 ay oldu.malzemeler curumemis tursu gibi koku vardi ve ustu beyaz olmustu.Ek oneriniz varmi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Hiç başıma gelmedi, bir tür jelleşme olmuş anladığım kadarıyla. Kokuda bir terslik yoksa içindeki bir malzeme ile bağlantılı olmuş olmalı. Limon ve ayva çekirdekleri ya da pektin oranı yüksek bir meyve koydunuz mu acaba (erik veya yeşil elma olabilir)? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkur ederim ilginize Ozlem hanim.Marul,mandalina,limon,kabak,pekmez,1 pk maya,havuc vardi.Kokusu tursu gibi,sebzeler de curumemis ayni tursu gibi sertti.Simdi kapakli kavanozda ilik yerde.Arada kapagi acip havalandiriyorm.Hatta suan baktim kokusu guzel.Birinin ustu beyazlasmis. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|