![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2012
|
Aslında enzimle ilgili herkez yapımını paylaşıyor. Bu tarz örneklemeler kesinlikle çok faydalı olur,bende sulama vakti geldiği zaman örneklemeler yapacağım. Sayın antihistaminik tebrikler devamını bekliyoruz... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
bence hemen veriniz serin havalarda daha verimli olur aslında çok denemeden sonra bitki için en önemli ayların son bahar ve kış olduğuna kanaant getirdim uzun kış günlerinde bolca besleme yapabilirseniz artık bitkiyi kimse tutamaz mart başında verdiğim besinlerle saksıdaki çiçeklerim kudurmuş durumdalar birde koca mahalleyi mandalina çiçegi kokusu sardı o kadar çiçek varki anlatamam |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın safranlı malum sonbahar, kış bitti.oldukça da Yağmur aldı bahçe,Geçen ay ceviz fidanlarıma su ile inceltilerek humik asit ve em-a uyguladım geçen haftada em-a nın 2. Uygulaması yapıldı 3 ve 4. Uygulamalar 20 günde bir devam edecek... Aslında em-a ile enzimi birlikte verirsek ? Bu hiç aklıma gelmemişti ! Ne olur ? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
em baskındır bizim enzimler narindir onu halt eder ayrı ayrı verilmeli mutlaka |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
o zaman dediğim gibi sulama mevsiminde sıvı gübre (enzim) uygularsam daha iyi olur düşüncesindeyim,şimdiden çok su verdim bile... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2012
|
Alıntı:
karsilastirma-örneklemeyi yaparken esit sartlar dikkate alinmali; aklima gelenler: -esit toprak şartlari -esit toprak hacmi (saksilar icin) -esit sulama -esit gubreleme -esit ışık -esit ruzgar bunlar aklima gelenler... |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|