View Single Post
Eski 25-04-2013, 08:51   #1473
Safranlı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fındıkçı74 Mesajı Göster
iyi akşamlar bende çeşitli meyve ve sebze kabuklarından belirli ölçülerde pekmez ve melas artı hamur mayası kullanarak enzim yaptım yaklaşık 1.5 ay oldu serada duruyor hergün kapağı gevşedip kapıyorum şu an mükemmel aroma gibi kokusu var halen kabarcık devam ediyor acaba hazırmıdır saygılar selamlar.
mükemmel olmuş
bir 15 gün dah beklerseniz süper olur
bolca kullanın
farkı görelim

Safranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön