![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
klinoptiliolit kansorejen değil,eryonit kansorojendir.
Alıntı:
Bu mesajda her şey net bir şekilde anlatılmış, şüphe edilecek noktaya işaret edilmiş, sizi şüphede bırakacak düşüncenin kaynağını anlamak isterdim,Daha önce doğaseverin mesajındada japonyadaki bir projeden bahsederek mutfak atıkla atıklarıylan zeolit in kullanımı anlatılıyor. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Alıntı:
Sizin tavsiye ettiğiniz ürünün, saf Klinoptilolit olduğundan ne kadar eminsiniz? Çünkü madenden sadece bir tür değil birden fazla zeolit türü aynı anda çıkarılır. İşte bu nedenle, içinde Erionit olmadığına dair elinizde Laboratuar tahlili var mı? Düzenleyen acemi_caylak : 18-02-2010 saat 08:36 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
acemi_caylak;Arkadaşım şüpheni biliminlen yenmelisin.
Alıntı:
Benim kullandığım klinoptilolit ayni zamanda hayvan yemi olarak kullanımı tesçil almış bir ürün ben daha ne arayayım, bundan ötesi şüphe adamı hastalığa götürürür, kullandığım ürünün bilgilerini sayın meyvelitepeyle de paylaşmıştım, bu konuda o sizden daha şüpheci yaklaşımları olan bir kişi olmasına rağmen, kendisinden bu konuda herhangi bir karşı görüş almadım kendisinden. Siz hep böyle bir ticaret anlayışı içinde olduğunuz sürede, sizin alış veriş yaptığınız satıcıların vah haline diyorum. http://www.bizimbahce.net/forum/habe...s/msg8203/#new Düzenleyen epsody : 18-02-2010 saat 10:45 Neden: Link ilavesi |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-05-2008
|
Biz hiç değişmeyeceğiz. Gözümüzün içine baka baka Türk milletini radyasyonlu çay içmeye davet eden bakan bizde, aidsli olduğunu bile bile hayat kadınları ile birlikte olmak bizde, önümüze atılan herşeyi doğru kabul etmek bizde. Bazı maden firmaları klinoptilolit satıp para kazanacak diye insanları çok rahat harcayabilirler. İçinde ne olduğuna emin olmadığım, üretici firmasına güvenmediğim hiçbir şeyi almam. Eksik kalsın. Alanında yolu açık olsun. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşım aklın yolu bir derler.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, kusuruma bakmayın lütfen! Basitçe ama bana göre önem arzeden bir kanser meselesine değinmek isterken az çok polemiğe neden oldum sanırım. Belki sorularımı eksik ifade etmiş olabilirim. Aslında sormak istediğim soruyu sayın acemi_caylak daha net ifade etmiş bulunuyor. Alıntı:
Hadi "Türk işi doğru olmaz" diyelim, ama bütün bir dünya bu ürünü kullanıyor. Hatta, bir tez çalışmasında, bu ürünün klimalarda kullanılarak, hastanelerin yeni doğan bebek ünitelerinde kullanımı ile bebek ölümlerinin önlenmesi ile ilgili araştırmalar yapılmış. Benim sorum sadece, kanser riski ile ilgili ne ölçüde gerçekçi veri elde edilmiş ve kullanımda dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?, şeklinde olacaktı. Şimdi bu konu ile ilgili sayın acemi_caylak'ın vermiş olduğu linkleri inceleyeceğim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
![]() |
|
|