![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Selamlar Suna hanım. http://tkihumas.com/tki_humas_siparis.htm Ben bu adresten sipariş vermiştim. Buradaki fiyatlarda 1 litrelik olanı 10 tl. 5 litrelik olanı 45 tl. Bu fiyatlara göre sizin aldığınız yerden 20 litre alabilirim demek. Eğer aynı ürünse , çok iyi olur. Saygılar |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
Alıntı:
verdiğiniz adresin ana sayfasını tıklarsanız bayilik alma işlemlerini tamamlayana kadar web sitesi kapalıdır diyor. anladığım kadarıyla benim aldığım yerden almış % 400 kar koyarak satıyor. ![]() karlı iş. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Ünaldı Gübre
Alıntı:
25 kiloluk çuval 50 tl.. İçinde %20 HUMUS var..Yani bir çuvalında 5 kilo humus var..5 kilo humus zaten 50 tl.. Ayrıca içindeki azot,potas ve fosfor bedavaya geliyor.. Yani TKİ'den alacağınız 5 kilo humus fiyatına yine içinde 5 kilo humus olan kompoze bir gübre satın alıyorsunuz.. Daha cazip,daha ekonomik bir yol değil mi? http://www.unaldi.com.tr/urunler.html Ünaldı'nın ciddi bir firma olduğuna inandığım için yazdım bunları. Düzenleyen pria : 09-02-2011 saat 22:53 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Dekara 14-15 kilo kadar BİOCOMP kullanmıştım taban gübresi olarak.. Eskidenberi alışageldiğimiz 18.46 veya DAP gübrelerinden çok daha iyi sonuç var.. Civar buğdaylara göre gelişim çok güzel..Kardeşlenme çok güzel..Gelişim çok harika.. Ayıptır söylemesi,benim buğdaylar gibi çevrede yok gibi.. İyiki kullanmışım BİOCOMP'u.. Şimdi geniş yapraklı ot ilacı atacağım..Karaçim yok.. Üst gübre olarak 30 kiloda ÜRE attık mı işlem tamam. Tabi dolu,sel sigortasınıda ihmal etmiyorum. Benden bu kadar,gerisi Allah kerim. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
Alıntı:
ben aslen ipsalalıyım ist kalıyorum 30 kg üre demişiniz daha sonra amanyum nitrat atıcakmısınız dönününe nekadar birde %26 tılıkmı %33 lükmü teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Ben genelde şubat 15 gibi ,25 veya 30 kg. ÜRE atıyorum buğdaylara.. Bu durumda ayrıca amonyum nitrat atmaya gerek kalmıyor.. Ama..şubat sonuna kadar 20 kilo üre,nisan ayında da dekara 10-15 kilo 33'lük amonyum nitrat takviyesi yapılabilir.Yani azotu bir defada değil iki defada verebilirsiniz.İlkinde üre,ikincisinde ani tesirli olan 33'lük nitrat.. 26 (kalsiyum amonyum nitrat) değil,33'lük kullanmak gerek. 26'lığı PH'ı düşük tarlalarda kullanmak gerek. Ama..nisan ayında yağıştan hemen önce atmalı 33'lüğü.. Ben bunu pek denk getiremediğim için,yağışların kesilmesi veya iyice azalması riskine karşı şubat ayı içinde bir defada dekara 30 kilo üre vererek yapıyorum.Bu durumda ayrıca 33 veya 26'lık vermeye gerek kalmıyor. Not: Gelecek yıl buğdaya dekarda 15 kg. BİOCOMP kullanmanızı tavsiye ederim toprakaltı gübre olarak..En azından ufak bir tarlada deneyin..18.46 veya DAP veya 20.20 toprakaltı gübrelerden daha iyi netice alacaksınız..Çünkü içinde %20 humus+N,P,K+ iz elementler var. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-08-2012
|
iyi akşamlar parekende fiyatlarınız ne kadar? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-11-2012
|
Kargo dahil torba fiyatı 25 tl dir ambarla göndermelerde kargo ücreti düşer Düzenleyen tuana organik : 10-06-2013 saat 12:15 |
|
|
|
![]() |
|
|