![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
sayın idris şenol 350 metrekare bahçem var tahlil yaptırmak için küçük değilmi. hümik asit kullanmanın zararı varmıdır. okuduklarımdan anladığım kadarıyla çimler için sulama suyuna katarım ağaçların da kök izdüşümlerine koyarım diye düşünmüştüm. bahçe toprağım çok sert. çim dışındaki açık toprak kısımlara da zeolit kullanırım diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Hümik asit gübrenin tamamlayıcısı.
Alıntı:
Hümik asitleri bitki besini olarak değilde toprağın bitkilerin gelişmesi yönünde düzenleme yapması bakımından kullanılmaktadır, sevgilerimle hoşça kalın. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Topraklarda organik düzenlemeler.
Alıntı:
Sevgili Suna, Topraklarımızın yapısında yapacağımız düzenlemeler organik materyeller kullanılarak yapılması durumuda, toprak yapımızın canlılığı artacaktır. Elinize geçen organik materyelleri uygun boyuta getirerek kompostlaştırarak malç olarak toprağınıza uygulamanızı bu başlıktan bakın |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
Alıntı:
kullanılan ürünleri etkiket bilgilerine göre enaz limiti tercih edin benim naçizane tecrübelerimle sabittir,,, bağzen çok masum gübre tarzındaki ürünlerin kar yerine zarar olduğnu gördüm size yazımdada belirttim leonardit faydası saymakla bitmez ama leonardit toprak düzenliycidir gübre nin verdiği faydaları vermez gübre ile birlikte etkinliğni arttırır, dolayısıyla nekadar gübre kullanıcağnızı toprağnızın içersindeki elementlerlerin mikatarı belirler siz hobi amaçlı ilgilendiğiniz için bu yazdıklarıma gerek olmayabilir ama birgün canınıza tak ederde ben bu işi profosyenel yapıcam derseniz bunlar yapılması gerekeneler not: toprak analizi devlet kurumların labratuvarlarında 10 il 20 tl arası ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|