agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni850Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-09-2010, 22:59   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-09-2010
Thumbs down

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox Mesajı Göster
Dalga geçen biri olduğunu zannetmiyorum. Sadece ortada leonardit ve KOH ile işlenip elde edilmiş bir humik asit çözeltisi kargaşası var. Leonardit i elbetteki çuvalla satılacak. Humik asit çözeltisi ise hak getire ne olduğu.kara kuru bir kömür çözeltisi işte. Leonarditin bu bazı lingit tabakalarının üzerindeki bir kaç cm kalınlığından bahsediyoruz soradan linyitin kalitesine göre çıkan sıvı humik asit bir tür " ne çıkarsa bahtına" sıvısı.
sayın arkadaşım:daha önce kullandın mı? uygularsın,denersin ; arkadasar ben şu bitkilerde kullamdım.. bitkilere zararı oldu tavsiye etmem dersiniz.. olur biter.. hemen önyarglılı yaklaşma.. ben kiraz ağaçlarında kullananları gördüm.. verimi çok artırdığını sylediler.. ama ne dozajta hümik asit kullandı bilmiyorum.. ama hümik asit kullanılmış kiraz ağaçları ile kullanılmamış kiraz ağaçları bariz bir şekilde belirgin durumdaydı.. dediği gibi kara kuru bir sey değil konsantre halinde pekmeze benzer bir konsantre..

birolum2001 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025