agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni850Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-01-2010, 12:12   #1
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Sn.Epsody,
Yazdığınız metin ortada. Açın sözlüğe bakın ne demek. Bu anlamda kimseye hakaret etme hakkınız yoktur. Bunu "alışılmadık" uslubunuzun ve zorlayıcı "ego"nuzun içinde yapmanız neticeyi değiştirmiyor.

Benim yazdıklarım da ortada. Ne yazdıysam onu söylemişimdir. Açıkçası sizin görüşünüzün ve anlayışınızın ne olduğu beni çok da ilgilendirmiyor. Onun için, "görüşleriniz" özelinde katıldığım ya da katılmadığım bir şey mevcut değildir.

Yukarıda #287 numaralı mesajda sıraladığım altı madde, siz hariç, leonardit kullanmaya niyetlenen arkadaşlar için naçizane uyarı mahiyetindedir. Vasat linyit tozunun hammallığını yapıp, üstelik de ondan bir fayda umarak zaman kaybetmesinler, yapacaklarsa kendileri için doğrusunu bulsunlar diye.

İyi malzemeyi herkes en fazla yarım saatlik bir araştırma sonucunda bulur. Bir sürü iyi, bir sürü de kötü ya da vasat malzeme var. Herkes, kendisine yakın, resmi içeriğinden emin olduğu, fiyatı kesesine uygun ve almaya değer bir şeyi bulabilir.

Kullanım zamanına gelince, şimdi de kullanılır, baharda da kullanılır, yazın da kullanılır. Ne maksatla ve nasıl kullanıldığına göre değişir. Onun için "baharda da kullanılır" dendiğinde bunun adı "takkiye" değildir. Sadece baharda da kullanılabileceğini ifade eder. Şimdi kullanılırsa suda eriyen humik ve fulvik asitlerin büyük kısmı zayi olur, organik madde kalır. Baharda kullanılırsa humik ve fulvik asitlerden yararlanma oranı artar vb.

semce ve US_brain beğendi.
MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025