![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Teşekkürler
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
sonunda aldım
Dün sırf leonardit almak için hale gittim.Halde bulunan zirai ilaç satıcısı bana hümik asit sattı.Tarifte yazıldığı gibi bütün çiçeklerime akşam uyguladım. Merak içinde bekliyorum bakalım ne olacak . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-01-2007
|
Leonarditle humik asiti karıştırmayalım. Leonardit, humik asitin kaynağından biridir. Bitkisel menşeeli humik asitler de vardır. En rantabl olanı işlenmiş leonardittir. Sıvı humik asitin kg fiyatı saf olarak 70-80 ytl arası iken, işlenmiş leonarditin kg fiyatı %65'lik, 1-1,5 ytl arasıdır. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-02-2008
|
Alıntı:
çünkü leonardit organik gübre üretiminde kullanılmak üzere imalat yapan firmalar tarafından temin edilmekte ve ambalajlar halinde tüketiciye sunulmaktadır. istediğin malzemeyi ankarada biotar isimli firmada bulabilirsin eğer sana hammade olarak lazım ise agac dikimlerinde toprakla beraber dikim işinde kullanmak istersen benle irtibata gecebilirsin. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-04-2012
|
leonarrdit
Alıntı:
Detaylı bilgi için ayrıca : http://leonardit.webnode.com.tr/ bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-03-2012
|
Leonardit denilen malzeme zaten genç kömürdür asıl adı turbadır. Linyitleşemeye yeterince zaman, basınç ve sıcaklık bulamamış bünyesinde çeşitli miktarlarda Kil/alüminyum silikat barındıran bir kömürdür. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
son durum nedir?Bitkilerinize iyi geldi mi? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet hepsi harika görünüyorlar. Aşk merdivenim dışında ama belki de onun başka bir sorunu vardır. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
aldığınız yer ulus sebze-meyve halinin karşısındaki yan yana duran ziraat ilaçları satan yer mi? |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: