![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Özür diliyorum.
Alıntı:
Rahatsızlığım nedeniyle bir süre siteye giremedim. Bugün girdim ve mesajınızı yeni gördüm. Gecikme için özür dilerim. Sitemizin linkini tekrar vereyim Anasayfa : madrasol.com Ağırlığı fazla olan ürünlerde Kargo biraz fazla tutabiliyor. Biz ambarla gönderelim. Aslında ambar dediğimiz de anlaşmalı olduğumuz başka bir kargo şirketi. Firma adı ege ulaşım:Ege Ulaşım Taşımacılık Bizim anlaşmamıza göre İstanbul'a 25 kg.lık torbaya 5 tl kargo ücreti ödüyorsunuz. Kapınıza kadar da teslim ediyorlar. Şimdiye kadar herhangi bir şikayet almadık. Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Sayın vetman996, kargo ücreti izmir için de aynımı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Sayın Termiye merhaba. Anlaşmalı olduğumuz firmanın İzmir için de belirlediği fiyat 25 kg torba 5 tl. Evinize kadar teslim ediyorlar. Selamlar... Saygılar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Sayın vetman996, hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. web sitenizi inceleyip listemi iletirim. Selam ve saygılar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2008
|
![]() Bu leonarditi kullanmayı planlıyorum 25 kg.lık torbalarda ve 20 TL. 1 dekara 1 ton vereceğim. Sizce iyi bir şey yapacak mıyım? ![]() selamlar, |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-03-2014
|
Alıntı:
|