agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-03-2009, 06:23   #24
Ağaçsever
 
KaRaMeLa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-06-2008
Şehir: jersey
Mesajlar: 56
Sn. Susam sizin tarifinizin aynisina yakinini bende yapiyorum. Tek farki ben bu tarife havuc ve sogan koymuyorum. Bizim oralarda cok eskiden dugunlerde yapilirmis etli, kusuzumlu, findikli veya fistikli pilavlar... Cok leziz birsey oluyor. Arkadaslarin dedigi gibi basli basina bir yemek gibi. Yanina bir cacik yapin tamamdir ana yemek Ellerinize saglik..

Havuclu, bademli ve kus uzumlu hep birlikte de guzel oluyor ahh canim cekti bu saatte.

KaRaMeLa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025