agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-11-2008, 00:40   #11
Ağaç Dostu
 
ebrub's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2008
Şehir: adana
Mesajlar: 130
Galeri: 2
[QUOTE=Baldaş;309006] Akdenizlilerin bulguru yeşil mercimekli ve yağda hafif yaktıkları soğanla yaptıklarını biliyorum.QUOTE]

Sn. Baldaş'ın dediği doğru,bulgur pilavını biz genellikle (meyhane pilavının yanısıra)bol tereyağı,soğan ve yeşil mercimekle pişiririz.Yanına turşu+ayran...
Bazen de nohutlu+kuru naneli+tereyağlı pişiririz bulgur pilavını.
Üff acıktım bu saatte

Ben bir de bademli pilav yaparken son zamanlarda, konserve satılan mantarları da kesmeden tüm tüm ekliyorum pirinçle kavurup, yakışıyor...

Adalet Hn etli pilavınızın tarifini rica edebilir miyim?

Bu arada bu linkten sipariş verelim mi sarıkılçık için,bahsedilen pirinç midir?

ebrub Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025