agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-07-2008, 12:27   #12
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Makarnayı tamamen ölecek kadar haşlamayın, çok değil ama hafif diri kalsın. Diri dediysem öyle kıtır kıtır dişine gelmeyecek. Makarnayı haşlayınca soğuk suyla yıkamayın. Süzdüğünüz sudan kıvama göre bir iki kepçe hazırladığınız sosa ekleyin. Çok daha lezzetli olduğunu göreceksiniz. Bu arada sıvı yağa doğradığınız sarımsakları ekleyince soteleme süresi çok kısa olsun, sarımsaklar yanmasın. Yoksa sarımsak koymanızın hiç bir anlamı kalmaz, aroması kaybolur. Bir püf noktası da burada var, sıvı yağa sarımsakları ekleyip 5-10 saniye döndürürken ceviz büyüklüğü kadar da tereyağı eklerseniz dayanılmaz bir kokuyla karşılaşacaksınız.


Düzenleyen limon : 16-07-2008 saat 17:45
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025