agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 9 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Charlaux
  • 2 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen Adalet Yağcı
  • 2 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-04-2017, 20:02   #5
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Ellerine sağlık sevgili Güler, istisnansız her çocuk makarnaya bayılır hele böyle rengarenk olanına, kuzucuğuma gelince ben de yapayım.

Mardin'de olduğum yıllarda çocuklarımın doğum günü pastalarını kendim hazırlardım, o yıllarda gıda boyası falan bulmak mümkün değil oralarda, pastalarını portakal kabuğunu rendeleyip suyunu sıkarak renklendirir süslerdim.
Kremaya sinen portakal kokusu hem çok güzel bir görüntü hem de harika bir hafiflik verirdi.
İşte böyle, gıda boyası denince aklıma geliverdi
Benim annem de bizim pastalarımızı ve dondurmalarımızı yapardı (öğretmendir kendisi herşeyin doğalını sever) onun da böyle buluşları vardır.. zaten babam da kolalı ve gazlı içecekleri, hazır çorba vs eve sokmazdı..

Sn.charlaux, ıspanak, ısırgan, kök zerdeçal, pancar hepsi doğal olarak renk verirler.

Güler ve Charlaux beğendi.
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025