agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni38Beğeniler
  • 7 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen hira

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-06-2015, 23:29   #1
Ağaç Dostu
 
hira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Biz de eskiden sık yapardık ama biz sadece haşlanmış mercimek, bulgur, su, yağ, tuz dan ibaret yapardık çok güzel olurdu. Özellikle ertesi güne kalırsa soğuk soğuk üstüne yoğurt döküp yeyince harika olurdu.
Bu kadar işimin arasında canımı istettiniz. Çok fenasınız
Hira'nın Ramazan ayı versiyonu bu Daha evvel verdiğim tariflere bakın bi, hep Ramazan ayına denk geliyor

Milla beğendi.
hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025