agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni38Beğeniler
  • 7 Gönderen hira
  • 3 Gönderen samur
  • 3 Gönderen Resulgur
  • 4 Gönderen B e t ü l
  • 3 Gönderen hira
  • 4 Gönderen sakagun
  • 4 Gönderen mozen
  • 4 Gönderen thisisme
  • 2 Gönderen Milla
  • 3 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen hira

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-06-2015, 13:40   #6
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Galeri: 107
İlginçtir ben de ilk defa dün Amasyalı bir arkadaşımdan duydum ve yaptım. Lezzetli bir yemek. Ben soğanı kavururken yakışır diye az salça da kattım.

YeniGine, hira, uyap ve 1 kişi beğendi.
sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025