agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni53Beğeniler
  • 11 Gönderen
  • 14 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 5 Gönderen Eser İlhan
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-11-2014, 19:38   #1
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Galeri: 1
Ben katı yağın hiçbir çeşidini kullanmadığım için tarifim zeytinyağlı oldu. Elbette herkes kendi sevdiği yağı koyabilir. Sebzelisi de çok güzel oluyor. Sebzeler de ağız tadına göre çeşitlendirilebilir. Süslemek, geliştirmek hayal gücüne kalmış
Bir de şu elma rendesi/tarçın ile yapılan tatlı versiyonu var aklımda. Şekersiz, alternatif tatlıları severim. Güzel olacağını düşünüyorum.Kısa zamanda deneyip paylaşayım..

Çorba deyince, -konu dışı ama- çorbada yulafı denediniz mi hiç? Biz çok severek yiyoruz. Unu da kaldırdım tamamen, yerine yulafı rondoda çekip un haline getirerek veya çekmeden (o zaman pirinç duygusunu veriyor) bütün çorbalarda kullanıyorum..

Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025