agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni53Beğeniler
  • 11 Gönderen Eser İlhan
  • 14 Gönderen pria
  • 5 Gönderen Eser İlhan
  • 1 Gönderen malina
  • 3 Gönderen pria
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 7 Gönderen pria
  • 5 Gönderen Eser İlhan
  • 2 Gönderen pria
  • 3 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-11-2014, 14:55   #2
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
Yazdıklarınızı okuyunca bizim de canımız çekti..

Eşim hemen işe koyuldu..Soğan, sarımsağı zeytinyağı ile sote yapıp bir miktar salça ilave ettikten sonra 1 su bardağı karabuğday üzerine 2 su bardağı su ilave edip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirmiş..

Az önce eşim demlenmesi için örtü ile örtmeden önce şöyle bir tadına bakmadan edemedim sıcak sıcak..
Çok çok harika bir tadı, lezzeti var..Ne bileyim, sanki mercimek ve bulgur karışımı tadı verdi bana..
Sanırım bundan sonra mutfağımızda oldukça fazla yer bulacak..

Fotoğraf makinamın şarzı bitmiş..akşama fotolarını da eklerim..

Eklenen Resimler
    

Düzenleyen pria : 23-11-2014 saat 18:26
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025