![]() |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Uyuz otu (Sn. Mücevher Çalısı) Eklenti 631681 Bunlar da tohumları (çabucak ve kolayca çimleniyorlar) Eklenti 631682 Lab Lab sarmaşığı (Sn. Sernur) Eklenti 631683 Bunlar da meyveleri Eklenti 631684 Hazeran (Sn. SDurul) uzun süredir çiçekli Eklenti 631685 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Blue Beauty (Sn. bahcedenn) Eklenti 631686 Olgunlaşmış hali Eklenti 631687 Aladdin's Lamp (Sn. bahcedenn) ikinci nesil Eklenti 631689 Kırmızı İldi (Sn. kader_bpkp) Eklenti 631690 Kaynak meçhul, tadı güzel, üçüncü neslini görene kadar isimsiz kalacak garibim.. Sn. akçabardak sayesinde kaynağı da öğrendik. Yumurta çeri domates (Sn. akçabardak) Eklenti 631691 |
Alıntı:
Kaynak bunlar olabilir mi? http://www.agaclar.net/forum/1308777-post6.htm |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan Balkabağı (Sn. TCM) Eklenti 631847 Dilimli balkabağı (Sn. sevoş) Eklenti 631848 Minyatür balkabağı (Sn. kader_bpkp) Eklenti 631849 Yeşil-sarı süs kabağı (Sn. kader_bpkp) Eklenti 631850 Minik kuzalı süs kabağı (Sn. kader_bpkp) Eklenti 631851 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Kabak (Sn. hosseda) Eklenti 631852 Turuncu armut balkabağı (Sn. telato) Eklenti 631853 Çocukluk dönemi Eklenti 631854 Kırmızı Afrika patlıcanı (Sn. telato) Eklenti 631855 Siyah cin biber (Sn. vehibe) üçüncü nesil Eklenti 631856 |
Sayın Heyyamola;
Turuncu armut balkabağı tam bir armut şeklinde değil, Bazen kabakların bazıları... Bende de bu şekilde olabiliyordu. |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
İtalian heirloom (Sn. birnefestoprak) Eklenti 631858 Vorlon (Sn. birnefestoprak) Eklenti 631859 1884 purple (Sn. birnefestoprak) Eklenti 631860 Martino's Roma (Sn. birnefestoprak) Eklenti 631861 San Marzano lungo no:2 (Sn. birnefestoprak) Eklenti 631862 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
5 ay önce tepe sürgünlerinden, 5 cm boyunda kesip çeliklediğimiz lavantaların çoğu tuttu. Eklenti 631863 Tohumluk bırakılan Sarımsak otları çiçekleniyor. Eklenti 631864 Böğürtlen 3 ay boyunca hep yüklüydü. Eklenti 631865 Altuni Leylandi Eklenti 631866 Dibindeki sedumlar Eklenti 631867 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Nikotin çiçekleri Eklenti 631883 Coşkulu Eklenti 631884 Eklenti 631885 Çok yıllık Phloks Eklenti 631886 Ceylan gözü Eklenti 631888 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Yıldızlar Eklenti 632027 Bu Eklenti 632028 Ve bu Eklenti 632029 Tek kök üzerindeler Eklenti 632030 Eklenti 632035 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Zinnia Peppermint Stick (Sn. SDurul) Eklenti 632036 Zinnia Passion Sweet (Sn. SDurul) Eklenti 632037 Her iki çeşidi de ilk paylaşan Sn. bahcedenn Eklenti 632038 Antep Biberi (Sn. SDurul) Eklenti 632039 Üstten görünüşü, bizdeki üçüncü nesli Eklenti 632040 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Boyalı Adaçayı Çiçeği (Sn. Mücevher Çalısı) Eklenti 632041 Mor İnci Biber (Sn. İsmail Kuzucu) İkinci nesil Eklenti 632042 Turşuluk Sarı Biber (Sn. İsmail Kuzucu) İkinci nesil Eklenti 632043 Acı Süs Biberiye (Sn. bahcedenn) İkinci nesil Eklenti 632044 Fasulyecik, Soya Fasulyesi (Sn. kaknus) Eklenti 632045 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Alakır Etlisi (Sn. taşlıbahçe) Eklenti 632049 Yöresel adı Köpek Hayası imiş Eklenti 632050 Yumurta domates (Sn. sevoş) Eklenti 632051 Pembe Üzüm (Sn. kader_bpkp) Eklenti 632052 Sarı Bezelye (Sn. kader_bpkp) Eklenti 632053 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Süs Çin Biberi - Chinese Ornamental (Sn. bahcedenn) Eklenti 632085 Oldukça verimli Eklenti 632087 1-2 cm boyundaki meyvelerin 23 Ekim'deki hasadı Eklenti 632093 Acı Süs Biber (Sn. bahcedenn) Üçüncü nesil Eklenti 632094 Siyah Macar (Sn. İsmail Kuzucu) İkinci nesil Eklenti 632095 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Bolivian Rainbow Biber Eklenti 632096 Rengarenk Eklenti 632097 Marbles Biber Eklenti 632098 Siyah Süs Biber Eklenti 632099 Güneşli Biber Eklenti 632100 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Mor bamyanın açmak üzere olan çiçeği ve yeni tutmuş meyvesi Eklenti 632160 Çiçeklenen havuç Eklenti 632161 Tunceli Sarımsağı, tohum veya minik dişler oluşturmaya niyetli değil gibi.. Eklenti 632162 Meksika Salatalığı hasat edildi. Eklenti 632166 Çilekler ikinci parti ürün vermeye başladı. Eklenti 632167 |
4 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Geçen sene saksılı fide olarak aldığımız bodur yıldızların, saklanan ve yeniden dikilen yumruları bu yıl da çiçeklendi. Eklenti 632268 Kurşunkalem kalınlığındaki yumruları, dikili bulundukları torf kalıbını dağıtmadan üzerlerine cocopeat ilave ederek mukavva kutularda, diğer yıldız yumrularına göre daha nemli bir ortamda saklamıştık. Eklenti 632269 Eklenti 632270 Eklenti 632271 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Boylu yıldızlar Eklenti 632278 Eklenti 632279 Eklenti 632280 Eklenti 632282 Eklenti 632284 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Yıldızlara devam Eklenti 632285 Eklenti 632287 Eklenti 632288 Eklenti 632289 Eklenti 632290 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Önceki sene hasat edilen tohumlardan yetiştirdiğimiz boylu yıldızlar Eklenti 632293 Çapraz tozlaşmadan dolayı Eklenti 632294 Her-bir tohum Eklenti 632295 Farklı kombinasyonlar Eklenti 632296 Sunuyor. Eklenti 632297 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Saaskaton Berry diye aldığımız, ancak Aronia olduğunu tahmin ettiğimiz üzümsü ilk meyvelerini olgunlaştırdı. Eklenti 632301 Ahududu, ikinci parti meyveleri olgunlaşmaya başladı. Eklenti 632302 Maydanoz, beşinci biçimine hazırlanıyor. Orta sırada sırık fasulye vardı. Eklenti 632307 Dallanıp-budaklanan rekortmen biber fidemiz. Pepperoncini galiba.. Eklenti 632308 Şimdiye kadar 200 meyve, fazla kartlaşmadan çıtır kıvamda hasat edildi. Eklenti 632309 |
Krizantem
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Tohumdan yetişen krizantemler Eklenti 632312 Eklenti 632313 Eklenti 632314 Eklenti 632315 Eklenti 632316 |
Mor Katmerli Datura
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Sn. Selçuk Boz paylaşmıştı. Eklenti 632317 Bizdeki ikinci nesli Eklenti 632318 Çiçekler 2-3 gün açmış halde kalıyor. Eklenti 632319 Solanların yerine Eklenti 632324 Peyderpey yenileri açıyor. Eklenti 632325 |
Alıntı:
Birkaç senedir gözlemime göre eğer meyveler tam olgunlukta hafif tombullaşıp turuncu renge dönüyorlarsa Golden Greek Pepperoncini, tombullaşmadan kızarıyorlarsa Italian Pepperoncini. Sanırım bunlar Italian Pepperoncini. Meyveleri kartlaştırmadan çıtır çıtır tüketmenin yanında kızartması ve turşusu da süper oluyor. Bu kadar çok yönlü tüketiminin yanında oldukça verimli olması da tam bir bonus. Toplamaya bıkmıştık biz. :) |
Alıntı:
Pepperoncini olduğu kesin... Golden Greek olduğunu düşünmüyorum. Taze tüketimi ve kızartması çok lezzetliydi. Turşusunu da seneye deneriz inşallah. 3 kök kadar vardı. 10 kökten fazla olsaydı, bizi de bıktırırdı herhalde :) |
Doğru, Golden Greek değil. Resimdekiler, ticari adı Italian Pepperoncini olarak bilinen çeşide ait meyveler.
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Kayısı ve Erik çeşitleri aşılanmış Badem ağacımız Eklenti 632645 Tutmayan yarma aşıların altından süren filizlere yapılan göz aşıları Eklenti 632646 21 Haziranda yapılan sürgün göz aşısı Eklenti 632647 Temmuz ortası yapılan, tam kaynaşmış durgun göz aşısı Eklenti 632648 Ağustos sonu yapılan, henüz kaynaşmamış durgun göz aşısı Eklenti 632649 |
4 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Sera içindeki tek kök Meksika salatalığı, her koltuktan sürgün veriyor. Her bir sürgün yanı başında ne bulduysa sülüklerini sardırıp yoluna devam ediyor. Eklenti 633096 2-3 cm boyundaki meyvesi Eklenti 633097 Kudret narı da sürgün ve sülük meraklısı Eklenti 633100 İyi desteklenmeyen sürgünler, ağırlaşan meyvelerin etkisiyle yerlerde sürünebilir. Eklenti 633101 |
5 Eklenti(ler)
2 Ekim 2016' dan
Lif kabağı çiçeği Eklenti 633107 Yeni tutan meyvesi Eklenti 633108 Domatesler Eklenti 633109 Dökülmeye Eklenti 633110 Devam ediyor. Eklenti 633111 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025