![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın heyyamola, elinize emeğinize sağlık, bahçenizde olmak çok öğretici ve eğitici. :) Yer elmasının kabuğunu gömüyormuşsunuz toprağa, yeni filizler veriyormuş, doğru bir bilgi midir? :o |
Sevgili Sudenur kök salmaktan öte benim soğanlılar toprak yüzeyine bile çıktılar. Çok erken henüz, onun için de zaten canım sıkkın. Bir de böyle bir güzellik görünce dedim yeniden al ve dik.
|
Alıntı:
|
Ben de ekim - kasım diye bildiğim için dikmiş idim. :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cevaplar için teşekkür ederim. :) Pazar'dan yemek için aldığımız yumruları da dikebiliyor muyuz? Çiçekleri için yetiştirmeyi düşünüyorum. Kışın toprakta kalsalar donarlar mı Ankara kışın da? Tekrar teşekkürler, iyi geceler, iyi hafta sonları.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 350651 Eklenti 350652 |
Şifasına talipsen, kokusuna katlanacaksın.
5 Eklenti(ler)
Kaliteli başlar, kaliteli satıcıdan temin edildi.
Eklenti 350653 Kaliteli dişler çoğunluktaydı. (ucuzunu almak zengin işi) Eklenti 350654 Zedelemeden, dikkatli bir şekilde dişlerini ayırdık. Eklenti 350655 Dikim yapılacak tarh, güzelce bellenip yumuşatıldı. Eklenti 350656 Tırmıklanıp, düzeltildi. Eklenti 350657 |
Sarımsağa devam, soğana da selam
5 Eklenti(ler)
Damlama borularının kılavuzluğunda, 3 parmak (baş, işaret ve orta parmak) marifetiyle dişler; iyice yumuşayıp, fısır-fısır olmuş toprağa batırılıp, hafifçe ittirilmek suretiyle dikildiler. (Derinlik 3-4 cm)
Eklenti 350658 Uğraştırdı, ama güzel oldu. Eklenti 350659 Kıska'lar (arpacık) sabırsızlanıyor. Ufak olanlar kuru baş soğan, daha iri olanlar taze yeşil soğan olmak üzere dikilecekler Eklenti 350660 Yumuşak geçiş (2011 nisan başı lale'ler) Eklenti 350661 Eklenti 350662 |
Bu ne güzelliktir böyle Sayın heyyamola, tebrikler... İmrenmemek, beğenmemek (laf aramızda bir de kıskanmamak) elde değil... Zaten Tohum Takas Etkinliği sayfasından belli idi bu güzellikler. Ellerinize sağlık, maşallaah!..
|
Lale nostalji
5 Eklenti(ler)
|
Lale nostalji devam
5 Eklenti(ler)
|
Lale nostalji devam
5 Eklenti(ler)
|
Lale nostalji devam
5 Eklenti(ler)
|
Sayın heyyamola, eklentilerinizi büyüük bir zevkle takip ediyorum; çok güzeller inanın ellerinize sağlık. :( Ben neden böyle başaramıyorum acaba. Eylül sonu diktiğim soğanlılar hepsi erkenden yeşillenmeye başladılar. Kışın açacaklar, bahara hiçbirşey kalmayacak bu gidişle.
|
Lale nostalji devam
5 Eklenti(ler)
|
Lale nostalji devam
5 Eklenti(ler)
|
Lale nostalji devam
5 Eklenti(ler)
|
Lale nostalji devam
5 Eklenti(ler)
|
Lale nostalji devam
5 Eklenti(ler)
|
Cephane tükendi. Tamam
2 Eklenti(ler)
|
maşallah ellerinize sağlık çok güzeller
saygılar |
Sn. Heyyamola laleleri dikerken gördük ama bu kadar çok olduklarını bilmiyordum..
Sanırım orası bahçeye giriş yolunun üzeri.. Tam bir görsel geçiş yani :) |
Alıntı:
|
Bugün dikilenler
5 Eklenti(ler)
Lale'ler dikilmeden önce grublara ayrıldı.
Grup 1 Eklenti 350923 Grup 2 Eklenti 350924 Grup 3 Eklenti 350925 Grup 4 Eklenti 350927 Çiğdemler ve üzüm sümbülü Eklenti 350928 |
Devam
5 Eklenti(ler)
Gruplar ayrı ayrı dikildiler.
Lale 1 Eklenti 350930 Lale 2 Eklenti 350945 Lale 3 Eklenti 350933 Lale Üzüm sümbülü Çiğdem Eklenti 350934 Nergis Sümbül Lale Üzüm sümbülü Çiğdem bu ada'da kardeş kardeş yeşerip çiçeklenecekler (İnşaallah) Eklenti 350935 |
Sn. Heyyamola, arada kaçanlar oldu sanırım, 54 paket saydım.. Soğanlara servet yatırmışsınız.. ;)
Hırsızlara karşı önleminiz vardır umarım.. |
Bugün sökülenler
5 Eklenti(ler)
Yer elması
Eklenti 350957 Çok mu tatlılar ? Bana mı öyle göründüler Eklenti 350959 Çeri domates beyaz sinekler mahvetti Eklenti 350961 İldi salkım domates sökülecek Eklenti 350963 İldi salkım domates Sökmesek de soğuk alır artık Eklenti 350964 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025