![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili heyyamola , çok teşekkürler...Ben bu sene bu karışımı yapmaya çalışacağım...Pomz taşı ve gübre haricindeki diğer maddeleri hiç bilmiyordum... ![]() Bendeki dahlialar da cinsleri mükemmel olmalarına rağmen, sizinkiler gibi yoğun bir şekilde açtıramadığımı itiraf ediyorum...harikasınız...çok çok teşekkürler... ![]() Bahçenizden güzel renkler, ve mutluluklar eksik olmasınlar inşallah.....Svgi ve selamlarımı yolluyorum Kayseri ye........ ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün bahçemizden
Bu sene kış çok yumuşak geçiyor. Geçen sene çok şiddetli ve uzun sürmüştü. Geçen hafta karlı olan bahçemizin bugünkü hali ![]() Bir haftadır kar altındaki kırmızı kıvırcık marulumuz, bakalım ne yapacak ![]() Bazı böğürtlenler yaprak dökmedi ![]() Bektaşi üzümünün çıplak hali ![]() Sera içine diktiğimiz, yeşillik soğan arpacıkları filizlenmişler ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün bahçemizden
2 ay önce diktiğimiz sarımsak ![]() Bir yanda köklerini geliştirip... ![]() Diğer yanda filiz vermeye başlamış ![]() Geçen sene şubat sonu filizlenmişlerdi ![]() Takvime uymam, sıcaklık toplamına bakarım der gibiler... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|