agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni168Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-11-2012, 14:32   #1
Ağaç Dostu

eko_'s Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2008
Hafta sonu arayıcılık yaptık.Kanlıca ve şemsiye mantarı topladık.Mantarı gelişi güzel bilgisiz şekilde toplayanlar var ,oysa çok tehlikeli.Kesinlikle bir bilen ve uzmanla toplanmalı..

Eklenen Resimler

eko_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2012, 20:03   #2
Ağaç Dostu

mavi eylul's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2012
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eko_ Mesajı Göster
Hafta sonu arayıcılık yaptık.Kanlıca ve şemsiye mantarı topladık.Mantarı gelişi güzel bilgisiz şekilde toplayanlar var ,oysa çok tehlikeli.Kesinlikle bir bilen ve uzmanla toplanmalı..
bahçeniz hayırlı olsun ...güzel ürünler almanız dileğiyle
şemsiye dediğiniz bizim burada evelek ya dasırtı kızıl derler közlemesi ve tereyağ ile kızartması çok güzel olur...soğanlı kavurmasıda ama benim favorim tereyağlı olanı olmadı işte gördüm canım çekti...
sarı olanlarıda tavuk tırmıtına benzettim bol soğanlıya da sebzeli kavurması yemede yanında yat...offf offf yarın fındık bahçesine mi gitsem ne...)
sarı olanını acı bir tatı varsa bahçe tırmıtıda olabilir...hangisi olursa olsun ikiside güzel...

mrduran ve arapsabunu beğendi.
mavi eylul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-11-2012, 14:29   #3
Ağaç Dostu

eko_'s Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mavi eylul Mesajı Göster
bahçeniz hayırlı olsun ...güzel ürünler almanız dileğiyle
şemsiye dediğiniz bizim burada evelek ya dasırtı kızıl derler közlemesi ve tereyağ ile kızartması çok güzel olur...soğanlı kavurmasıda ama benim favorim tereyağlı olanı olmadı işte gördüm canım çekti...
sarı olanlarıda tavuk tırmıtına benzettim bol soğanlıya da sebzeli kavurması yemede yanında yat...offf offf yarın fındık bahçesine mi gitsem ne...)
sarı olanını acı bir tatı varsa bahçe tırmıtıda olabilir...hangisi olursa olsun ikiside güzel...
Sayın Mavieylül iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Ben burada mantarların ismini bilimsel adlarıyla yazdım.Şemsiye mantarına doğru, bazı yerlerde evelek diyorlar aynı mantardan bahsediyoruz.Sarı olana ise çıntar ve melki gibi adlar veriliyor.Çıntar dediğiniz gibi biraz acımsı bir tatta oluyor.Yolunuz düşerse buyurun gelin beklerim bol,bol toplar yeriz. selamlar...

mrduran beğendi.
eko_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025