![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Bu yıl mart ayında Sn. sardenya'nın verdiği muz fidelerini dikmiştik. Fideler tuttu ama çok iyi bakım yapamadığımızdan biraz nazlı büyüyorlar gibi... Zaten bu yörede muz meyvesini randımanlı göremezsiniz diyorlar.Ben evin üst tarafından sera yaparak muhafaza altına almayı düşünüyorum. Meyvesini göremezsek yapraklarından fırında balık yaparız , bu arada UBYİ balıkçılarına duyrulur...Bahçede fırın var , muz yaprağı var, odun var , şişe var, santinilerde yetişiyor... gerisini tamamlayıp gelirsiniz artık.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-12-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Hani eylüle iki balık, iki tek üzümden enzim atacak ve bir beşlik bozacaktırk.. ![]() ![]() Valla müdür bey bizim eşeği yokuşa sürüyorsun, zaten hayvan terli... : |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayel kurmaktan kim ölmüşki ? Göle su gelenekadar çıkmaz inşallah. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Valla müdürüm bu kadar olur , size taş attığımı hemen anladınız , taş cama geldi ve çok ses yaptı galiba.. ![]() Bence Eylülü beklemeyelim derim. Hafta içi olağanüstü UBYİ toplantısı yapmaya ne dersiniz.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-12-2010
|
Ben her zaman hazırım,bu günlere zeytinli bahçe (kaptan) nımız izine çıkacak onu bekliyelim derim.UBYİ toplantısı onsuz olamaz her halde sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kaptanımız olmadan pusulayı şaşırırız ... ![]() ![]() |