agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni4756Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-09-2011, 14:45   #1
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Giriş Tarihi: 24-08-2011
Rafet bey, hayranlıkla izledim bahçenizi. Emeğinize sağlık, şunu söylemeden edemeyeceğim. Siz İzmir' li ler birbirinize çok sıkı bağlısınız imreniyorum doğrusu (ben ayrıca amatör olta balıkçısıyım, oradanda iyi bilirim İzmir' li dostlarım)
Saygılar...,

Eriklibahçe beğendi.
arzuakyurek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-09-2011, 15:42   #2
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 09-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arzuakyurek Mesajı Göster
Rafet bey, hayranlıkla izledim bahçenizi. Emeğinize sağlık, şunu söylemeden edemeyeceğim. Siz İzmir' li ler birbirinize çok sıkı bağlısınız imreniyorum doğrusu (ben ayrıca amatör olta balıkçısıyım, oradanda iyi bilirim İzmir' li dostlarım)
Saygılar...,
Arzu hanım bahçeme yaptığınız ziyaretten dolayı oldukça memnun kaldığımı belirtmek isterim.

Uzak bahçelerin yakın işbirliği başlığı altında mükemmel birliktelikler ve dostluklar yaşadığımızı itiraf etmeliyim. Bahçelerimiz uzak olduğu halde gönüllerimiz ve yüreğimiz hepbirlikte atıyor. Sizleride aramızda görmek bizi ziyadesiyle mutlu edecektir. saygılar, görüşmek dileğiyle hoşçakalın..

Eriklibahçe beğendi.
TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-09-2011, 22:40   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
... Siz İzmir' li ler birbirinize çok sıkı bağlısınız imreniyorum doğrusu İzmir' li dostlarım)
Saygılar...,
Hoş geldiniz Sn.arzuyurek,

aslında Rafet beyin bahcesine gelmişsiniz, size çay söyledi mi? Hadi cevabını ben vereyim kesin söylemiştir.

Sıkı bağlısınız demişsiniz ama bir şey ekip biçeceksek ortalık çekilen kılıç şakırtıların geçmiyor.

Bu kanlı bıçaklı durumu gören biri;

akşama bu aynı kişileri _ bir masa etrafında _ iki tek atarken gördüğünde 'Siz İzmirli misiniz diyor?

''Eee İzmir li olmak, İzmir' de doğmak değildir, yaşamaktır. Sonra annelerimiz aynı güneş altında çamaşır yıkamışlardır.'' deyip iki tek daha atıyoruz. Şarhoş olanı ise havuza...

Saygılar efendim tekrar hoş geldiniz.

Kendinize ait sayfa açmışsınız geçerken gözüme çarptı. Çarpılacak kadar güzelmiş.

Hayırlı olsun.

Saygılar

Semace beğendi.
Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-09-2011, 23:00   #4
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

akşama bu aynı kişileri _ bir masa etrafında _ iki tek atarken gördüğünde 'Siz İzmirli misiniz diyor?

''Eee İzmir li olmak, İzmir' de doğmak değildir, yaşamaktır. Sonra annelerimiz aynı güneş altında çamaşır yıkamışlardır.'' deyip iki tek daha atıyoruz. Şarhoş olanı ise havuza...

Hoşbuldum efendim;
Halil bey bende bundan bahsetmek istemiştim, balıklar rokalar ve tek bir araya gelince ne kızgınlık kalıyor ne küskünlük

Eski 05-09-2011, 23:22   #5
Ağaç Dostu

Alıntı:
.. (ben ayrıca amatör olta balıkçısıyım ..,
Bende amatör balıkcıyım ama serpme ile avlanıyorum. ( aynı zamanda kara avcısı olduğumu şimdilik söylemiyorum) Biz serpmeciler bir serpmede bir torba balık yakalarız, oltacıların saatlerce bir balık için oltanın ucunda bekleyip 40 m. deki oltaya dürten balığın künyesini nasıl bildiklerini anlayamıyoruz. Ve bu nasıl sabırdır böyle taşı ortasından çatlatan...

Rafet bey yokken yazayım dedim. Gelince kaçarım.

Saygılar

Eski 05-09-2011, 23:31   #6
Ağaç Dostu

arzuakyurek's Avatar

Serpme kullanmadım hatta şimdi google den görsellerine baktım sanki tırıvırıya benziyor, ama o oltadaki balığın istavrit mi, mezgit mi, izmaritmi lüfer mi bunu o vuruşlardan anlamak ve sabırla beklemek. Tavsiye ederim

Eski 06-09-2011, 22:14   #7
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-12-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Bende amatör balıkcıyım ama serpme ile avlanıyorum. ( aynı zamanda kara avcısı olduğumu şimdilik söylemiyorum) Biz serpmeciler bir serpmede bir torba balık yakalarız, oltacıların saatlerce bir balık için oltanın ucunda bekleyip 40 m. deki oltaya dürten balığın künyesini nasıl bildiklerini anlayamıyoruz. Ve bu nasıl sabırdır böyle taşı ortasından çatlatan...

Rafet bey yokken yazayım dedim. Gelince kaçarım.

Saygılar
Kıymeli kardeşim Halil Denizden Korkan Dalgalardan Şortu ıslanmayan adam balık yakaladım demesin ben 20 senelik amatör balıkçıyım.Bir gidişte kovaları doldurup öyle geliriz.40 metre derindeki oltama vuran balığın çıpra'mı,mercan'mı karagözmü olduğunu kesin anlarım.Denizden korkanlar çatlar ,Tüm UBYİ 10.09.2011 tarihinden itibaren balık yakalamağa davet ediyorum.

gtatas beğendi.
Müdürün Bahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-09-2011, 23:32   #8
Ağaç Dostu

Alıntı:
..,
diye kendinize bahçe açmışsınız, .. Güzelmiş.

Hayırlı olsun. Saygılar bizden efendim.

Düzenleyen Halil Önen : 06-09-2011 saat 13:47

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025