![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Bahçemizde düzenlemiş olduğumuz toplantıda dikkatimi çeken şu oldu , fotoğraf çekimlerinde halil bey'in sürekli fotoğraf karelerinin dışına çıkmaya çalıştığını gözlemledim. şimdiye kadar kendi resmini forumda hiç yayınlamamış. Halil bey'in bu prensibini ben bozmuş oldum. İlk kez resmini ben yayınlamışım. Bundan sonrada yayınlamaya devam edeceğim , çünkü bu kadar mükemmel bilgileri bizimle paylaşan , bizlere karşılık gözetmeden deneyim ve tecrübelerini aktaran , forumun temel taşlarını oluşturan kişiyi herkesin tanıması gerektiğini düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Buna devam edin; bende sizin kırmızı örümceğe yakalanmış patlıcan ve hatta arkın sırtına dikilmesi gerekirken ortasına diktiğiniz biberleri yayınlarım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Halil bey bu yazınızı okuduğumda bir hayli güldüğümü itiraf edeyim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Ben de hodri meydan diyorum. Hadi bakalım... ![]() İstersen şuradan başlayalım. Sn. Meyveli Tepe yer fıstığına ve hünnaba bile yapışan kaolin formülü ( karışımı) bulmuş. Bir operasyon ile ele geçirirsen senin zeytinlerde deneyelim. Ben hazırım. Yalnız zeytinlerin dökülme ihtimaline karşı; üç defa 'hakkını helal ediyor musun'... 'evet ediyorum' deme hakkınız saklı. ![]() Saygılar dostum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
7/24 herdaim bende hazırım , lakin bu günlerde aksilikler üst üste geliyor , 2 gün pc bozuktu onla uğraştım, bir yandan kızımın üniversite kayıtları, falan derken zaman bulamadım. Bahçede yardımcı olacak kimyager yetişmek üzere , önümüzdeki yıllar yeni formüller üretiriz diye düşünüyorum inşallah ![]() Zeytinlerime uygulamayı düşündüğünüz Sn. Meyveli Tepe ' nin yeni kaolin formülü için hiç düşünmeden üç değil otuz üç kez evet diyorum. Bu iş için makine bile olmasa , iman gücü ve bilek gücü ilede üstesinden geliriz .Yeterki insanın sizler gibi dostları olsun. ![]() saygılar, görüşmek üzere hoşçakalın.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|